Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

UCN Pædagoguddannelsen søger 1 adjunkt/lektor til et 30 timers barselsvikariat i Hjørring

University College Nordjylland - Skolevangen

Nordjylland
Oprettet:
11-01-2019
Udløber:
25-01-2019

Et 30 timers barselsvikariat i perioden fra den 1. februar 2019 – 29. februar 2020 med en faglig profil, der kan dække undervisning på grundfaglighedsmoduler og specialiseringsmoduler indenfor områderne social- og specialpædagogik og pædagogisk sociologi.

Stillingen vil foruden undervisning også omfatte tværgående arbejdsfunktioner som studievejledning, projektvejledning i diverse forløb, herunder bachelorforløbet og vejledning i forbindelse med den studerendes praktik og deltagelse i diverse prøver.

Du vil blive tilknyttet et af pædagoguddannelsens professionsfaglige centre, hvor der teambaseret samarbejdes om gennemførelse af pædagoguddannelse, efter- og videreuddannelse samt forsknings- og udviklingsprojekter.

Vi lægger generelt vægt på følgende faglig profil:

  • Professionsuddannelse med videreuddannelse på master- og/eller kandidatniveau eller kandidatuddannelse i relevante fag og med kendskab til pædagogprofessionen
  • Erfaring med undervisning af voksne
  • Erfaringer eller kendskab til pædagoguddannelsen
  • Erfaring med og viden om social- og specialpædagogik
  • Forskningskompetence
Vi forventer, at du er samarbejdskompetent, arbejder selvstændigt og befinder dig godt i et udviklingsorienteret miljø, hvor der i perioder er travlt.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Stillingen er omfattet af Bekendtgørelseom stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier,professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættelsen er i henhold til overenskomst for Akademikere i Staten.

Ansættelsen sker som adjunkt uden ret til lektorkvalificering, medmindre ansøgeren er positivt lektorbedømt i henhold til de fastsatte regler om lektorbedømmelse ved professionshøjskoler.

Yderligere oplysninger:
Ansættelsessamtaler forventes gennemført den 29. januar 2019.
Bemærk samtalerne gennemføres på UCN Pædagoguddannelsen, Skolevangen 45, 9800 Hjørring.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til studieleder Henning Holt Christensen på tlf.: 7269 0525 eller mail: HCC@ucn.dk.

Interne og eksterne ansøgere behandles samtidig.


Professionshøjskolen UCN arbejder med uddannelse, udvikling og innovation inden for business, pædagogik, sundhed og teknologi.
Vi har ca. 9.500 studerende på erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, over 8.000 kursister og studerende på efter- og videreuddannelse og ca. 950 ansatte. UCN's aktiviteter er fordelt på en række adresser i Aalborg, Hjørring og Thisted.

Praktisk information
Oprettet:
11-01-2019
Udløber:
25-01-2019
Kviknummer:
LJA-69562709
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed