Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social og sundhedsassistent/hjælper til Plejecenter Snorrebakken "Det røde hus"

Bornholms Regionskommune

Bornholm
Oprettet:
04-01-2019
Udløber:
25-01-2019

Det røde hus kan tilbyde dig:

 • En spændende arbejdsplads, med mange spændende beboer med hver deres personlighed, som vi arbejder ud fra.
 • En afvekslende arbejdsdag, hvor du er omgivet af engagerede og dygtige kollegaer og synlig ledelse.
 • Indflydelse på egne arbejdsopgaver, samt et tæt samarbejde med dine kollegaer.
 • Fokus på den gode historie.
 • Grundig individuel introduktion til dine opgaver omkring den enkelte beboer.
 • Et arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på at dygtiggøre os, udfordre og udvikle os og levere en professionel pleje til borgerne.
 • Hvor vi har fokus på at vores gode humør har en afsmittede indvirkning på beboernes hverdag.

Vi forventer du:

 • Er uddannet social- og sundhedsassistent eller hjælper, gerne med viden inden for demens og psykiske sygdomme.
 • Kan arbejde i respektfuldt samarbejde med beboer og pårørende.
 • Kan arbejde selvstændigt inden for dit fagområde.
 • Kan indgå i tværfagligt samarbejde med kollegaer og samarbejdspartner.
 • Er stabil og har en positiv tilgang til sit arbejde.
 • Har fokus på faglighed, kvalitet og samarbejde.
 • Kan anvende IT- Cura på brugerniveau.

Stillingen er på 32 timer med fortrinsvist dagvagter, dog må aftenvagter påregnes. Arbejdstiden ligger mellem kl 7-15 og 15-23.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelse.

Praktisk information
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 25. januar 2019.

Ansættelsessamtaler vil foregå d. 21 februar 2019.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lone Sofie Nielsen på 5692 2707.

Center for Ældre
Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte, og vi er blandt de fremmeste i Danmark indenfor vores område. En høj faglighed og villighed til at tænke utraditionelt og innovativt fører ofte til, at vi finder nye perspektivrige løsninger.

Med et konstant fokus på det enkelte menneske som eksperten i sit eget liv, arbejder vi blandt andet med Borgernær Dokumentation, hvor journalføringen sker i nuet, sammen med borgeren og indtastes elektronisk på enten PDA, tablet og/eller computer. I Center for Ældre arbejder vi tværfagligt og rehabiliterende med udgangspunkt i borgerens mål, ønsker og drømme.

Vi samarbejder på tværs af centrets enheder med borgerne, deres familier og et stort netværk af frivillige. Det sker for at kunne imødekomme den enkeltes ønske om at leve et helt, aktivt og meningsfuldt liv - med så stor grad af selvstændighed og selvbestemmelse som muligt.

Hvis du bliver en del af holdet hos Center for Ældre, får du masser af muligheder for selvudvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?
Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://næstestopbornholm.dk/

Bornholms Regionskommune
Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På http://www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På http://www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Praktisk information
Oprettet:
04-01-2019
Udløber:
25-01-2019
Kviknummer:
LJA-69320083
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Socialvæsen,
IT
Beliggenhed