Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontrolmedarbejdere til Hvidvaskprojektet

Skatteforvaltningen, Hjørring

Nordjylland
Oprettet:
13-12-2018
Udløber:
13-01-2019

Vil du bidrage til kontrol af borgere og virksomheder med fokus på de skatte- og momsmæssige udfordringer, der er i en globaliseret verden? Har du lyst til at opbygge stor faglig viden og ekspertise? Motiveres du af opgaver, hvor du deltager i et specialiseret kontrolprojekt sammen med dygtige kollegaer? Så skal du måske være vores nye kollega i International skatteunddragelse.

Kontrol af oplysninger fra Hvidvasksekretariatet
Du bliver en del af et team, der arbejder med samfundsbeskyttende aktiviteter mod skatteunddragelse i projektet Særlige oplysninger fra politiet.

Projektets formål er at modtage og behandle oplysninger, som Skattestyrelsen modtager fra Hvidvasksekretariatet i SØIK (Statsadvokaten for Særlig og Økonomisk Kriminalitet). Oplysningerne kommer fra underretninger, Hvidvasksekretariatet får fra den finansielle verden, spiludbydere m.fl., som har fundet et forhold mistænkeligt. Kontrol af sagerne gennemføres som led i en prioriteret og risikobaseret indsats.

I det daglige arbejder du meget selvstændigt med de enkelte sager. De samlede opgaver i projektet løses i samarbejde med dine kolleger. Arbejdet byder på en god vekselvirkning mellem stor selvstændighed og faglig sparring. Du vil få stor indflydelse på opgaverne og din egen dagligdag.

Jobbet kræver, at du er nysgerrig og har lysten til at arbejde med komplekse kontrolsager for at afdække skatteunddragelse og har lysten til at tilegne dig den fornødne viden.

Om dig
VI forestiller os, at du har afsluttet eller er ved at afslutte en teoretisk uddannelse som fx skatterevisor, cand.merc.aud., HD-R, eller lignende, eller måske har du opnået tilsvarende relevant faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem dit erhvervsarbejde som fx revisor.

Har du allerede oparbejdet praktisk erfaring og tilegnet dig kompetencer inden for kontrol, skat og moms vil det være en fordel. Mangler dele af de teoretiske kompetencer forventes det, at du indgår i uddannelsesforløb.

Du skal være i stand til at gennemskue detaljerede problemstillinger og have en veludviklet sans for detaljer i enhver sag, herunder i komplicerede sager, der kan indeholde ansvarspådragende forhold.

Som person forventer vi, at du:

  • Er struktureret og kan arbejde selvstændigt og tage ansvar samtidig med, at du er en teamplayer
  • Har en nysgerrig, proaktiv og positiv tilgang til opgaverne – både nye og tilbagevendende
  • Er effektiv, seriøs og løsningsorienteret og kan udføre opgaverne med høj kvalitet
  • Kan bevare overblikket og have gennemslagskraft
  • Kan kommunikere godt skriftligt og mundtligt og efterlade et godt indtryk af Skatteforvaltningen

International skatteunddragelse – din nye afdeling
Du tilknyttes afdelingen International skatteunddragelse i fagområdet Særlig kontrol. Området er i kraftig udvikling og har stor politisk bevågenhed. Afdelingen består af ca. 150 medarbejdere fordelt på syv enheder med lokationer både i Jylland og på Sjælland.

Vi har et fagligt og udviklende arbejdsmiljø, hvor du får engagerede, kompetente og hjælpsomme kollegaer samt et godt socialt miljø med en uformel omgangstone. Vi garanterer spændende og komplekse opgaver samt en varierende hverdag, hvor du selv er med til at planlægge dine arbejdsopgaver og skabe idéer til nye indgangsvinkler.


Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, cv og dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”Søg stillingen” senest 13. januar 2019. Samtaler forventes afholdt i uge 3 og 4. Tiltrædelse efter aftale.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Sune Nissen på 72 38 41 77.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er frem til 1. kvartal 2020 Parallelvej 18, 9800 Hjørring, hvorefter arbejdsstedet vil være i Aalborg.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vore afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
13-12-2018
Udløber:
13-01-2019
Kviknummer:
LJA-68834434
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed