Menu

Webkonsulent til kommunikationsenheden

Administration + Efter- og videreuddannelser

Storkøbenhavn
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
28-06-2019

Har du styr på digital kommunikation, brugerrejser og SEO?

I Københavns Professionshøjskoles kommunikationsenhed arbejder vi på at tiltrække nye studerende til vores uddannelser. Det gør vi ved at sikre aktuel, relevant og levende kommunikation, som giver et godt billede af, hvordan det er at være studerende hos os, og hvad man kan bruge vores uddannelser til. Vi er i fuld gang med at udvikle en ny hjemmeside, nyhedsbreve og digital markedsføring. Kom og bliv vores nye kollega.Om jobbet
Som webkonsulent bliver din første store opgave at indgå i arbejdet med at lave en ny hjemmeside til Københavns Professionshøjskole. Projektet er godt i gang, men vi mangler dig, og opgaven kommer til at optage hovedparten af din tid det første år.

Sideløbende er du med til at sikre sikker drift af vores eksisterende hjemmesider og siden afvikling af disse.

Fremadrettet skal du sammen med resten af webteamet drive, optimere og videreudvikle kp.dk og vores andre hjemmesider.

Dit fokus bliver især på brugerrejser, SEO og data, og du skal være med til at sikre vores målgrupper en god brugeroplevelse. Du kommer også til at redigere og selv skrive tekster til nettet, og du skal derfor kunne formulere dig på fejlfrit dansk og mestre disciplinen ”skriv godt til nettet”.

Du kommer især til at arbejde med at:

  • optimere digitale brugerrejser og indhold på baggrund af data og UX-værktøjer
  • søgemaskineoptimere
  • oprette og redigere sider i CMS


Om dig
Du har et par års erfaring som eksempelvis cand.it, professionsbachelor i digital konceptudvikling eller lignende, og vi forventer, at du har et indgående kendskab til usability og SEO og, at du har teknisk flair. Måske har du praktisk erfaring med eksempelvis CSS og HTML, du kan i hvert fald forstå teknikken bag en hjemmeside. Du spotter de nyeste tendenser på webområdet og er ikke bange for at prøve ting af.

Derudover gælder det, at du:

  • har arbejdet intensivt i et CMS og hurtigt kan lære at bruge nye systemer
  • kan tænke på tværs af platforme – web, mobil, tablets, nyhedsbreve og sociale medier
  • kan tænke kommercielt og tænke i, hvordan vi får trafik til sitet og markedsfører Københavns Professionshøjskole over for målgruppen af uddannelsessøgende
  • er stærk i statistik som værktøj til at forbedre brugernes oplevelse af websitet
  • er indstillet på, at dit arbejde både består af udviklings- og driftsopgaver
Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til uddannelsesverdenen.Din arbejdsplads
Som webkonsulent får du 45 dygtige kolleger i Ledelses- og Kommunikationssekretariatet. Du bliver tilknyttet kommunikationsenheden, som består af 18 medarbejdere, der arbejder med både intern og ekstern kommunikation, herunder presse, marketing og web. Du vil blive en del af det specialiserede webteam, der har ansvaret for Københavns Professionshøjskole hjemmesider.Vi tilbyder
Et udfordrende og uformelt miljø med dygtige og engagerede medarbejdere. Tempoet er i perioder hektisk med korte deadlines og kreative løsninger, men vi vægter det højt at hjælpe hinanden i dagligdagen. Vi tilbyder en familievenlig og spændende arbejdsplads med fokus på faglighed, kvalitet, udvikling og trivsel.Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation.

Arbejdspladsen er beliggende på Københavns Professionshøjskole, Humletorvet 3, 1799 København V.

Ansættelse vil ske den 1. august 2019 eller hurtigst muligt.Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.Læs mere om visionen og ambitionen for Københavns Professionshøjskole og om vores strategiwww.kp.dk.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Pia Svejgaard Petersen på psvp@kp.dk eller webredaktør Marie Tielbo Bøtter på mtbo@kp.dkInteresseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest fredag den 28. juni 2019.

Ansættelsessamtaler afholdes den 1. og 3. juli.Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Gem i min profil
Kontakt

Administration + Efter- og videreuddannelser

 
Humletorvet 3
Telefon:
Praktisk information
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
28-06-2019
Kviknummer:
LJA-73843530
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Media
Beliggenhed