Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jurist til Vurderingsstyrelsens faglige kontor for erhvervsvurderinger

Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade

Midtsjælland
Oprettet:
13-05-2019
Udløber:
03-06-2019

Vil du være med til at sikre et stærkt fagligt juridisk fundament under de nye ejendomsvurderinger på erhvervsområdet, og brænder du for opgaver, der kræver høj faglighed og stærke forvaltningsretlige kompetencer?

Dit kommende job
Du bliver en del af Vurderingsfagligt Kontor, Erhverv, som er et af de centrale kontorer i Vurderingsstyrelsen. Vores opgaver dækker bredt og vedrører både sikringen af fagligt korrekte vurderinger af erhvervsejendomme, efterlevelse af retsregler samt udvikling og forbedring af processer.

Som stabskontor servicerer vi Vurderingsstyrelsens ledelse og drift inden for vores faglige område, og vi understøtter en sikker og velfungerende sagsbehandling i styrelsen. Derudover bidrager vi til udviklingen af det nye vurderingssystem og de mange faglige og juridiske afklaringer, som naturligt er en del af dette arbejde.

Du får en vigtig rolle i forhold til at arbejde med nogle af de mange forskellige afklaringer, der vedrører både den nuværende og den fremtidige håndtering af vurderingsopgaven.

Mere konkret spænder opgaverne over:

  • afklaring af juridiske spørgsmål i relation til de nuværende og fremtidige ejendomsvurderinger og opgaveløsningen i kontoret generelt
  • juridisk rådgivning og sparring om alle emner af forvaltningsretlig og processuel karakter
  • lovfortolkning samt anvendelse af reglerne i ejendomsvurderingslovgivningen og anden relevant lovgivning af betydning for vurderingsarbejdet
  • konkret håndtering af særlige sager på erhvervsejendomsområdet, herunder principielle sager og klagesager
  • gennemgang og vurdering af behovet for ændring af lovgivningen på vurderingsområdet samt deltagelse i udarbejdelse af lovændringsforslag
  • udarbejdelse af notater og skriftlige udredninger

Herudover er udarbejdelse af vejledninger og interne retningslinjer en naturlig del af opgaverne. Vi har et tæt samspil med både driftsenhederne og de øvrige kontorer i staben, så du skal trives med samarbejde i mange forskellige relationer.

Din profil
Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. og har gerne nogle års erfaring med arbejdet i en offentlig myndighed og evt. også med opgaver inden for fast ejendom)

Du er en sikker formidler både på skrift og i tale, og du evner at gøre det komplekse let forståeligt. Du er analytisk stærk og evner at håndtere vanskelige juridiske problemstillinger og samtidigoverføre løsningerne til den virkelige verden.

Du evner både at arbejde selvstændigt og sammen med personer, som har en anden faglig baggrund end dig selv, og du medvirker til, at der kommer fremdrift, fælles afklaring og afslutning af både sager og processer.

Endelig sætter du den faglige barre højt, videndeler gerne og bringer din faglighed i spil i samarbejdet med både kollegerne i kontoret og med vores øvrige samarbejdspartnere – ikke mindst driftsenhederne rundt om i landet.

Vi tilbyder et godt kollegaskab i et fagligt ambitiøst og alsidigt kontor, hvor vi har en høj grad af åbenhed, fleksibilitet og ikke mindst en god stemning.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket ’søg stillingen’ senest 3. juni 2019. Vi forventer at afholde første samtale den 6. eller 7. juni 2019 og anden samtale 18. eller 19. juni. Der vil indgå en personligheds- og logisk test i rekrutteringsprocessen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef i Vurderingsfagligt Kontor, Erhverv, Christopher Stryhn Møller, på tlf. 72 37 99 53.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Din arbejdsplads er placeret i Ny Østergade 9-11, 4000 Roskilde.

Forud for ansættelse indhentes straffeattest.

Vurderingsstyrelsen
Vi sikrer, at ejendomsejerne får en mere retvisende og gennemskuelig ejendomsvurdering.

Vurderingsstyrelsen har til opgave at udarbejde mere retvisende og gennemskuelige offentlige vurderinger af grunde og ejendomme. Fremtidens vurderinger bliver baseret på nye og detaljerede data. Det skal sikre, at borgere og virksomheder kan have tillid til, at de bliver beskattet på et korrekt grundlag.

Vi er en arbejdsplads med mange forskellige fagligheder. De er alle i spil i dagligdagen, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og en stærk samarbejdskultur, hvor alle trives, tager ansvar og bidrager til den fælles opgave. Vores værdier er ansvar, udsyn, faglighed og samarbejde.

Vurderingsstyrelsen er en arbejdsplads i vækst, og vi har derfor løbende brug for nye engagerede kolleger.

Læs mere om Vurderingsstyrelsen på www.vurdst.dk

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
13-05-2019
Udløber:
03-06-2019
Kviknummer:
LJA-73333935
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed