Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp jurist til udfordrende og varieret stilling til centralt juridisk kontor i Motorstyrelsen (barselsvikariat)

Skatteforvaltningen, Aalborg, Vestre Havnepromenade

Nordjylland
Oprettet:
14-03-2019
Udløber:
31-03-2019

Vil du være med til at sikre et smidigt og velfungerende bilmarked i Danmark og motiveres du af juridisk faglige udfordringer, ansvar og gode kollegaer? Så er du måske vores nye kollega i Jura og Processer?

I Danmark sker der hvert år ny indregistrering af ca. 250.000 køretøjer, der importeres knap 20.000 brugte køretøjer og der eksporteres knap 40.000 køretøjer. Det er Motorstyrelsens kerneopgave at sikre, at det foregår korrekt, effektivt og nemt for alle danskere, der er afhængige af deres bil i hverdagen.

Udfordrende juridiske opgaver
Vi søger et barselsvikariat af et års varighed med mulighed for forlængelse. Du bliver en del af et stærkt juridisk team, hvor vi arbejder med forskellige juridiske problemstillinger. Fælles for opgaverne er en stor grad af kompleksitet, hvorfor du skal kunne lide at blive udfordret samt evne og trives med at være sparringspartner i løsningen af de mangeartede juridiske problemstillinger, som vi håndterer dagligt. Det er desuden vigtigt, at du trives med at have mange bolde i luften i en til tider travl hverdag.

Arbejdsopgaverne er mangeartede og omfatter bl.a.:

 • Generel og konkret lovfortolkning
 • Udarbejdelse af den juridiske vejledning og styresignaler
 • Deltagelse i og koordinering af lovforberedende arbejde i samarbejde med Departementet, samt implementering af ny lovgivning
 • Overvågning af administration og regelanvendelse i styrelsen
 • Understøttelse af og servicering af driftsenhederne i Motorstyrelsen
 • Håndtering af retssager, præjudicielle sager og traktatkrænkelsessager
 • Behandling af Landsskatteretssager, sager om aktindsigt, samt GDPR
 • Behandling af sager til Skatterådet
 • Varetagelse af og deltagelse i faglige netværk, eksterne samarbejder og internationalt samarbejde på styrelsens område
 • Juridisk sparring på styrelsens område
 • Indsigelsessager

Forretningsorienteret og faglig dygtig
Du har først og fremmest stærke juridiske kompetencer. Vi lægger stor vægt på, at du kan arbejde med komplekse problemstillinger, der kan omsættes til operationelle løsninger til gavn både internt i Motorstyrelsen samt eksternt for vores interessenter.
Vi forventer, at du har en juridisk uddannelse som fx cand. jur. eller cand. merc. jur. Du kan også være nyuddannet med mod på en stejl læringskurve, engageret og med en positiv tilgang til nye opgaver.

Du har gode kommunikative evner, både på skrift og i tale, og formår at formidle juridiske afgørelser til bl.a. kollegaer, kunder og andre interessenter, der ikke har samme faglighed som dig.

Du håndterer dine opgaver meget selvstændigt og formår samtidig at indgå i teamsamarbejde, hvor du forstår vigtigheden af at vidensdele og sparre med dine kollegaer. Du er serviceminded og har en kundeorienteret tilgang i din opgaveløsning.

Dit nye team
Vi tilbyder et job i Motorstyrelsen, der er under udvikling med fokus på målrettet og databaseret opgaveløsning. Du kan se frem til at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor der er gode muligheder for faglig og karrieremæssig udvikling, gode ansættelsesvilkår, fleksible arbejdstider og et job som giver mening.
Vi sætter pris på at have et godt miljø – både fagligt og socialt. Vi har travlt, men med respekt for balancen mellem arbejde og fritid. Vi løfter i flok, når der er behov for det.

I Motorstyrelsen praktiserer vi ordentlighed, og vores adfærd og opgaveløsning tager udgangspunkt i værdierne; udsyn, faglighed, ansvarlighed og samarbejde. Vi forventer, at du er en passioneret ambassadør for vores værdier.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning, CV og evt. dokumentation for uddannelse og kompetencer skal du sende via linket ”søg stillingen” senest den 31. marts 2019. Samtaler vil blive afholdt den 3. og 4. april 2019.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen, opgaverne og organisationen ved henvendelse til Kontorchef Dorte Bøgild på tlf.: 72 38 12 71.

Du ansættes i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Dit arbejdssted er Lauritzens Plads 1, 9000 Aalborg.


’Vi sikrer korrekt og effektiv registrering og afgiftsberegning af alle køretøjer’

Motorstyrelsens arbejde bidrager til et smidigt og velfungerende bilmarked i Danmark til gavn for både forhandlere og bilejere. Vi tager løbende højde for udviklingen på motorområdet, så vores afgørelser er korrekte og ensartede uanset biltype, ejer- og lejeformer. Vores medarbejdere er specialister med en høj faglighed, som altid tilstræber at levere grundig sagsbehandling formidlet på en forståelig måde. Både når vi vejleder, og når vi kontrollerer.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Motorstyrelsen på www.motorst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
14-03-2019
Udløber:
31-03-2019
Kviknummer:
LJA-71565559
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed
Lignende job
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn