Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk Systemansvarlig

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Storkøbenhavn
Oprettet:
08-02-2019
Udløber:
22-02-2019

Vil du være Teknisk Systemansvarlig (TSA) for Banedanmarks elektroniske sikringsanlæg?

I afdelingen for Teknik, Sikring Systemer, som består af fagligt dygtige sikringsingeniører og teknikere, søger vi en kollega, der skal dække systemansvarsområdet for elektroniske sikringsanlæg.

Dit primære ansvar bliver at opretholde en høj kvalitet af sikkerhed og regularitet på området for DSB 1990 anlæg (Ebilock) og Vognkontrolanlæg, hvilket sker gennem udarbejdelse af tekniske drifts- og vedligeholdelsesnormer, der lever op til Danmarks nationale sikkerhedskrav.
Elektroniske sikringsanlæg udgør en integreret del af Banedanmarks samlede systemer til sikring af infrastrukturen på jernbaneområdet, og du vil derfor fra tid til anden, få en tæt sparring med dine andre TSA kolleger omkring de faglige problemstillinger.

Din arbejdsplads vil blive på Skovgaardsgade i Aarhus.

Ansvar for verificering af sikringsprojekter
Du får ansvaret for at verificere projekter og sikre, at de opfylder gældende normer og regler. Du vurderer og beslutter desuden, om projekter kan gennemføres med eventuelle dispensationer – en opgave hvor det er essentielt, at du finder balancen mellem at tilgodese projektet uden at gå på kompromis med sikkerheden. I projekternes afsluttende fase sikrer du, at projektet er udført efter gældende regler og normer.

Som TSA er en af dine kerneopgaver udarbejdelse og vedligeholdelse af normer og regler samt udstedelse af dispensationer og tekniske meddelelser. Du er specialist på dit område, og vil derfor ofte blive brugt som support til fejlretning samt som rådgiver for projekter.

Indimellem vil du også komme til at fungere som ibrugtagningsansvarlig og deltage i ibrugtagninger af ny-anlæg og vedligeholdelsesprojekter. Disse opgaver afvikles ofte som weekend- og natarbejde, hvorfor du skal være fleksibel hermed.

Teknisk uddannelse og erfaring med sikringstekniske anlæg
Du har en relevant teknisk uddannelse som sikringsmontør eller -tekniker med erfaring og kompetencer inden for elektroniske sikringsanlæg.

Herudover er det en stor fordel, hvis du har erfaring med Banedanmarks sikringstekniske anlæg i almindelighed specielt inden for projektering, godkendelse af projektgrundlageller afprøvning og idriftsættelse.

Det er vigtigt, at du har gode skriftlige kommunikationsevner, da du ofte vil komme til at udarbejde skrivelser til bl.a. myndigheder. Du har gode analytiske evner og kan se sammenhænge i mange og komplicerede regelsæt. Derudover er det vigtigt, at du er robust og kan stå fast, så regler efterleves i projekterne.

Løn
Er du uddannet håndværker vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen for Håndværkere i staten.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere så kontakt teamleder Carsten Schmidt. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Praktisk information
Oprettet:
08-02-2019
Udløber:
22-02-2019
Kviknummer:
LJA-70523136
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Transport og logistik
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland
Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive)
Vestjylland