Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tandlæge søges til undervisning som klinisk lærer ved Sektion for Kæbekirurgi og Oral Patologi

Aarhus Universitet

Østjylland
Oprettet:
11-01-2019
Udløber:
30-01-2019

Aarhus Universitet, Health, Institut for Odontologi og Oral Sundhed (Tandlægeskolen), ønsker at ansætte en klinisk lærer til undervisning med tiltrædelse 1. marts 2019. Stillingen er på 5,5 timer ugentligt med undervisning hver torsdag.

Dine arbejdsopgaver
Du ansættes ved Sektion for Kæbekirurgi og Oral Patologi. Dine arbejdsopgaver omfatter deltagelse i klinisk og teoretisk undervisning af tandlægestuderende i tand-, mund- og kæbekirurgi samt afholdelse af eksamen.
Du ansættes med reference til sektionslederen.

Vi tilbyder
Stillingen som klinisk lærer giver mulighed for at arbejde på et højt specialiseret niveau inden for det pågældende fagområde, og du vil komme til at indgå i et inspirerende fagligt miljø med velrenommerede danske og udenlandske kolleger med stor ekspertise.

Om Institut for Odontologi og Oral Sundhed
Institut for Odontologi og Oral Sundhed uddanner medlemmer til det samlede odontologiske team og udbyder fire fulde uddannelser inden for det odontologiske fagområde samt grundforløbet til laboratorietandteknikeruddannelsen.

Instituttet varetager forskning og uddannelse, efter- og videreuddannelse og har desuden en stor klinisk aktivitet.

Læs mere om instituttet på linket her: http://dent.au.dk/

Arbejdsstedets adresse er Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C.

Spørgsmål til stillingen
Kontakt sektionsleder Jan Tagesen på e-mail jan.tagesen@dent.au.dk.

Ansættelsesperiode
Ansættelse af kliniske lærer sker for en periode af 2 år med adgang til forlængelse for en ny periode på 2 år. Efter den anden periodes udløb, respektive efter i alt 4 års beskæftigelse, kan der være mulighed for videre ansættelse uden tidsbegrænsning.

Kvalifikationskrav
Ansættelse som klinisk lærer forudsætter relevant kandidateksamen. Derudover skal ansøgeren enten være uddannet specialtandlæge i kæbekirurgi eller have meget erfaring inden for tand-, mund- og kæbekirurgi. I de tilfælde hvor undervisning eller vejledning finder sted i praksis stilles der krav om, at den kliniske lærer selv driver praksis.

Formalia og henvisninger

  • Vedrørende ansættelsesproceduren henvises til ministeriets Bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter (https://www.retsinformation.dk/forms/R0710.aspx?id=140435&).
  • Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst for akademikere i staten (https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=179752&) - Bilag 6.
  • Vedrørende kvalifikationskrav og stillingsindhold henvises endvidere til stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter (https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=174476&).

Ansøgning
Ansøgningen skal vedlægges curriculum vitae, eksamensbevis, samt evt. publikationsliste og undervisningsportfolio. Skabelon til ansøger øvrige videnskabelige stillinger (http://health.au.dk/om-health/ledige-stillinger/ansaettelsesprocedurer-paa-health/Skabelon_til_ansoeger_-_oevrige_videnskabelige_stillinger) skal udfyldes og uploades under feltet Evt. andet materiale.

Vedrørende ansøgning og bilag hertil henvises til fakultetets Vejledning for ansøgere til VIP-stillinger (http://health.au.dk/om-health/ledige-stillinger/ansaettelsesprocedurer-paa-health/vejledning-for-ansoegere-til-vip-stillinger/) samt AUs Vejledning til anvendelse af undervisningsportfolio (http://medarbejdere.au.dk/administration/hr/rekruttering-og-ansaettelse/undervisningsportfolio-ved-ansaettelse/).

Bedømmelsesudvalget kan beslutte at inddrage ikke indsendt materiale i forbindelse med udvalgsarbejdet. Ansøgeren vil i givet fald blive underrettet herom og da være forpligtet til at indsende materiale, medmindre ansøgningen trækkes tilbage.

Ansøgninger, der indsendes på anden vis end via nedenstående online ansøgningsformular eller som modtages senere end ansøgningsfristen, vil ikke blive taget i betragtning.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist
Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest: 30.01.2019

 

Praktisk information
Oprettet:
11-01-2019
Udløber:
30-01-2019
Kviknummer:
LJA-69561892
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Sundhed
Beliggenhed