Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finansministeriet søger medarbejder til arbejdet med produktivitet, konkurrence og regulering

Finansministeriets Departementet

Storkøbenhavn
Oprettet:
11-01-2019
Udløber:
25-01-2019

Vil du være med til at skabe vækst og velstand i Danmark? Og har du lyst til at udvikle dig fagligt i en travl hverdag helt tæt på de politiske beslutninger? Så er en stilling i Center for konkurrence, selskaber og forsyning (KSF) måske noget for dig.Om opgaverne
KSF arbejder for, at Danmark har konkurrencedygtige og produktive virksomheder samt velfungerende markeder, som bidrager til vækst og velstand. Du vil indgå i centerets arbejde med strukturpolitik og tiltag rettet mod erhvervsområdet, og vi lægger vægt på, at du har drive og en veludviklet analytisk sans.

Arbejdet omfatter udarbejdelse af større og mindre regeringssager, bidrag til politiske udspil og analyser. Arbejdet indebærer derfor en forskelligartet opgavesammensætning og mulighed for en stejl læringskurve. Fælles for opgaverne er, at du skal have lyst til at omsætte teori om vækst og produktivitet til virkelighed.

Opgaveløsningen vil både ske selvstændigt og i samarbejde med dygtige kolleger i centeret, ligesom der vil være samarbejde med de øvrige kontorer i Finansministeriet og andre ministerier – herunder især Erhvervsministeriet, som centeret har et tæt samarbejde med.

Om dig
Du kan være nyuddannet eller have nogle få års erfaring. Din opgaveportefølje vil blive tilpasset din faglige profil og erfaring.

Konkret lægger vi vægt på, at du:
- Har en faglig stærk profil inden for samfundsvidenskab (fx cand.scient.pol., cand.polit eller
cand.oecon).
- Har erfaring med og/eller interesse for økonomisk regulering og policyudvikling
- Har flair for tal og gode analytiske kompetencer og formår at anvende dem i praksis
- Har gode samarbejdsevner og kan bringe dem aktivt i spil og understøtte gode processer
- Har drive og gennemslagskraft til at varetage en udadvendt rolle
- Er ambitiøs, målrettet og initiativrig og trives med en travl og afvekslende hverdag

Vi tilbyder et job, hvor du sammen med engagerede og dygtige kolleger er med til at præge dine egne arbejdsopgaver i et miljø med frihed under ansvar, og hvor et godt socialt miljø vægtes højt.

Om os
Center for konkurrence, selskaber og forsyning består af 15 AC’ere med forskellig økonomisk og samfundsvidenskabelig baggrund, 5 studenter, 2 souschefer og 1 kontorchef. Vi arbejder med politikudvikling på erhvervsområdet, og vi udarbejder analyser og beregninger af produktivitet og vækst. Vi har endvidere ansvar for budget- og bevillingssager knyttet til Erhvervsministeriet, og vi varetager Finansministeriets ejerskab af visse statslige selskaber.

Om Finansministeriet
Finansministeriet varetager en bred vifte af opgaver, som enkeltvis og samlet bidrager til at give regeringen det bedst mulige grundlag for at føre en sund økonomisk politik, styrke den økonomiske vækst og sikre fornyelse og effektivisering af den offentlige sektor.

Vi lægger vægt på høj faglighed, gode samarbejdsevner samt videre karrieremuligheder for vores medarbejdere. Opgaverne løses i samarbejde med dygtige og engagerede kolleger og chefer i et dynamisk og godt arbejdsklima. Det kendetegner Finansministeriet, at medarbejderne er ambitiøse på egne og samfundets vegne og motiveres af arbejdsopgaver, der løses i et højt tempo, og hvis resultater har betydning for samfundet.

I Finansministeriet er der fra start fokus på din faglige og personlige udvikling gennem tilrettelæggelsen af arbejdsopgaverne og via introduktionsforløbet FM KarriereStart. Hvert kontor og center er desuden organiseret i relativt små enheder, der giver gode rammer for faglig sparring og rådgivning fra din nærmeste chef og erfarne kollegaer.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om opgaverne, er du velkommen til at kontakte souschef Kathrine Thrane Bløcher, kthra@fm.dk, 33 92 41 60 eller souschef Anne Pontoppidan Sørensen, aps@fm.dk, 33 92 40 74.

Ansøgning
Din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag sendes via statens e-rekrutteringssystem - Tryk på knappen ’Søg stillingen’.

Indsend senest d. 25. januar 2019.

Finansministeriet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Vi forventer at holde samtaler i uge 5 og 6.


Praktisk information
Oprettet:
11-01-2019
Udløber:
25-01-2019
Kviknummer:
LJA-69561882
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed