Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok eller ernæringsassistent søges til plejecenter Snorrebakken "Det hvide hus"

Bornholms Regionskommune

Bornholm
Oprettet:
04-01-2019
Udløber:
24-01-2019

Kan du lide at lave mad og er du god til det?

Har du interesse i ældre menneskers ernæring og synes du det er spændende at indgå i dialog med dem om deres ønsker til god mad?

Har du lyst til at være med til at skabe leve-bomiljøer for de ældre?

Så har du muligheden nu!

Plejecenter Snorrebakken, "Det hvide hus" søger en medarbejder til vores køkkener med tiltrædelse 1. marts 2019 eller snarest derefter. Stillingen er på 30 timer og arbejdstiden ligger ca fra kl. 10-18, med arbejde hver anden weekend.

Det hvide hus består af 20 lejligheder fordelt på 2 afdelinger med hvert sit køkken. Vi er i fuld gang med at etablere leve-bomiljøer.

Plejecenter Snorrebakken

Plejecenter Snorrebakken er en del af Center for Ældre. Center for Ældre rummer Bornholms Regionskommunes plejecentre, hjemmeplejen og myndigheds- og tilsynsfunktionen på ældreområdet. Centrets formål er at udvikle ældreplejen og arbejde for et helhedssyn på kommunens ældre ved at fokusere på den enkeltes styrker og ressourcer, og altid ved medinddragelse af den enkelte ældre. På Bornholm understøttes beboernes ret til at ”leve længst muligt i eget liv”. Det betyder et stærkt fokus på den enkeltes livskvalitet og værdighed, samt retten til at kunne skabe en aktiv og meningsfyldt hverdag i hjemlige omgivelser.

Du skal arbejde i beboernes fælleskøkken og i tæt samarbejde med beboere, plejepersonale og andre køkkenmedarbejdere. Beboerne er aktive i menuplanlægning og deltager i det omfang de kan.

Vi laver hjemmelavet mad, fra bunden, som dufter, smager og ser godt ud. Du skal kunne arbejde selvstændigt og struktureret og kunne udføre køkkenrengøring og egenkontrol.

Det er nødvendigt at have et hygiejnebevis. Kan evt. tages ved ansættelsesstart.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den d. 24. januar 2019.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte lederne af Plejecenter Snorrebakken, Lone Sofie Nielsen 5692 2707 eller Susanne Ager 5692 2709.

Center for Ældre  

Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte, og vi er blandt de fremmeste i Danmark indenfor vores område. En høj faglighed og villighed til at tænke utraditionelt og innovativt fører ofte til, at vi finder nye perspektivrige løsninger.

Med et konstant fokus på det enkelte menneske som eksperten i sit eget liv, arbejder vi blandt andet med Borgernær Dokumentation, hvor journalføringen sker i nuet, sammen med borgeren og indtastes elektronisk på enten PDA, tablet og/eller computer. I Center for Ældre arbejder vi tværfagligt og rehabiliterende med udgangspunkt i borgerens mål, ønsker og drømme.

Vi samarbejder på tværs af centrets enheder med borgerne, deres familier og et stort netværk af frivillige. Det sker for at kunne imødekomme den enkeltes ønske om at leve et helt, aktivt og meningsfuldt liv - med så stor grad af selvstændighed og selvbestemmelse som muligt.

Hvis du bliver en del af holdet hos Center for Ældre, får du masser af muligheder for selvudvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://næstestopbornholm.dk/
Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På http://www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På http://www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Praktisk information
Oprettet:
04-01-2019
Udløber:
24-01-2019
Kviknummer:
LJA-69320080
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Hotel og restauration
Beliggenhed