Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp analyseprofil til vidensudvikling

Beredskabsstyrelsen

Storkøbenhavn
Oprettet:
11-06-2019
Udløber:
20-06-2019

Ønsker du at udvikle og udfordre dine analytiske kompetencer til brug for udviklingen af redningsberedskabet? Har du flair for tilvejebringelse og anvendelse af data? Er du talknuser med en relevant videregående uddannelse, og forstår du at præsentere og formidle dit arbejde til forskellige målgrupper? Har du evt. kendskab til det beredskabsfaglige område? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Om os

Beredskabsstyrelsens Center for Viden og Analyse har til opgave at understøtte og skabe et forbedret vidensgrundlag for den praktiske og strategiske udvikling af redningsberedskabet i de kommende år. Center for Viden og Analyse er til dagligt inddelt i to teams: Analyse og Formidling, gennemfører analyser inden for f.eks. temaerne brandårsager, redningsberedskabets indretning og virkemåde, trends og samfundsudviklinger samt effekt af redningsberedskabets virksomhed. Det andet team, Dataudvikling og dokumentation, indgår i analysearbejder, administrerer den fælles database for redningsberedskabets kapacitet og indsatser (ODIN), kvalitetsudvikler data samt arbejder med udvikling af grundlaget for anvendelse af data gennem IT-baserede værktøjer.

Du kommer til at arbejde i et miljø med fokus på metode- og vidensudvikling sammen med meget engagerede kollegaer. Som et led i en styrkelse af analysearbejdet, en målrettet anvendelse af forskning og udviklingen inden for dataanvendelse er centret udvidet i løbet af første halvår 2019. Vi er således ved at lægge grundstenene til en stærk faglig, internt og eksternt samarbejdende enhed på 13 medarbejdere med forskellig faglig baggrund, der også har det sjovt i hverdagen.

Om stillingen

Vi arbejder meget på tværs af opgavefelter og analyseområder, hvorfor den ideelle kandidat vil have interesse for såvel databehandling som analyse.

Vi forventer, at du placeres i enhedens analyse-team, hvor du løbende skal bidrage med datainput og -understøttelse til såvel strategiske som mere praksisnære analyser. Afhængig af dine erfaringer vil du selvstændigt skulle varetage koordinationen af større analyser eller opgaver, herunder at planlægge processen, inddrage relevante samarbejdspartnere og formidle analysens resultater. Desuden skal du bidrage til udviklingen af samarbejdet med de kommunale redningsberedskaber og forskningsverdenen – f.eks. med henblik på udarbejdelse af fælles fondsansøgninger, projektøkonomi mv.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse, du skal kunne se dig selv inden for ovenstående rammer og have lyst til at byde ind og være med i den videre udvikling af området.

Som medarbejder i Viden og Analyse skal du være fleksibel, initiativrig, selvkørende og kunne arbejde loyalt inden for mål og rammer. Du er fokuseret og går ikke af vejen for en rask faglig diskussion om nye muligheder. Du kan formidle din faglighed og dine analyseresultater både skriftligt og mundtligt. Du er omhyggelig i din opgaveløsning, men formår samtidig at få afsluttet dine opgaver. Din erfaring gør, at du desuden forstår, at en række driftsopgaver er helt basale for det øvrige arbejde - og du er klar til at påtage dig din del af disse opgaver.

Du kan forvente at blive fagligt udfordret, få et stort selvstændigt ansvar og blive udviklet og støttet af din chef og kolleger.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling med fast tjenestested i Birkerød.

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Center for Viden og Analyse, Bo Torp Henriksen på telefon 45 90 61 13.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 20. juni 2019, og der forventes at blive afholdt ansættelsessamtaler i uge 26. Der kan blive gennemført en test i forbindelse med samtalen. Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter for uddannelse mv.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi arbejder for at udvikle samfundets evne til at forebygge og modstå større kriser og katastrofer.
Styrelsen rykker ud på operative indsatser i Danmark, hvor der er behov for meget mandskab og specialmateriel, og kan indsættes internationalt i katastrofesituationer.
Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler styrelsen samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.
Beredskabsstyrelsen har knap 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, hovedsædet i Birkerød, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev, kursuscenter i Snekkersten samt Kemisk Beredskab i København.
Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Praktisk information
Oprettet:
11-06-2019
Udløber:
20-06-2019
Kviknummer:
LJA-74028502
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed