Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fødevarestyrelsen søger dyrlæge til midlertidig ansættelse på fuld tid ved veterinærkontrollen på kreaturslagteriet DC Holsted i Holsted

KK, DC Beef Holsted

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
16-06-2019

Stillingen ønskes besat pr 1. juli 2019 til 15. august 2020.

Virksomheden DC Holsted, Energivej 5, 6670 Holsted, er et stort nybygget kreaturslagteri, der slagter ca. 950 kreaturer dagligt på daghold fra mandag til fredag.

Veterinærkontrollen
Veterinærkontrollen består af 2 dyrlæger og 9 tilsynsteknikere samt en halvtids sekretær. Derudover befinder Sektionslederen / afdelingsdyrlægen sig fast på slagteriet.

Vi har et godt samarbejdsklima med en åben og fri omgangstone, hvor medarbejderne informeres og inddrages i videst muligt omfang. Der er fokus på til stadighed at optimere kvaliteten af kontrollen, ligesom vi tilstræber at være med i eller påvirke det nye, der sker indenfor kødkontrollen.

Arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver vil omfatte AM og PM kontrol med hovedvægt på AM kontrol. Der vil her ud over være få auditter og tilsyn. I forbindelse med ovennævnte opgaver vil kommunikation og sagsbehandling være det der fylder mest.

Kvalifikationer
• Du skal have dansk godkendt autorisation som dyrlæge.
• Du skal være hjælpsom og se kontrolopgaven som et samarbejde – også på slagtegangen.
• Du skal være fagligt interesseret og arbejde selvstændigt, omhyggelig og opsøgende på opgaverne.
• Du skal være venlig og humoristisk – også når vi har travlt.
• Du skal være opmærksom på, at have et godt forhold til både kunder, kollegaer og ledelse.
• Du skal være aktiv, fleksibel og selvstændig. Her ud over skal du ikke gå af vejen for at give lidt ekstra, når det hele brænder på.
• Du skal befinde dig godt i rollen som myndighed og tage ansvar for at være ”et godt eksempel”.
• Du skal fungere godt i en mindre gruppe med løbende faglig og personlig sparring og have respekt for andres holdninger og faglighed.

Vi kan tilbyde
Du bliver en del af et hold, hvor du får mulighed for sammen med dine kolleger at skabe kulturen. Vi tilbyder et spændende og dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden på tværs af faggrænser og med en kompetenceudvikling der matcher opgaverne.

Løn- og ansættelsesvilkår
Aflønning i henhold til gældende overenskomst.

Det er en forudsætning, at ansøgere har kørekort til personbil.

Kontakt
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Sektionsleder Karin Ravnkilde Jensen på tlf.nr. 30 67 33 60.

Ansøgning
Du søger stillingen ved at sende din ansøgning vedlagt eksamensbevis og relevante bilag, online i vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest den 16. juni 2019.

Samtaler forventes afviklet den 20. juni.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
16-06-2019
Kviknummer:
LJA-73850954
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed