Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til NEXT Rekruttering - 20 timer ugentligt

NEXT – Uddannelse København

Storkøbenhavn
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
29-05-2019

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære.
Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi 8 studentermedhjælpere til NEXT Rekruttering. NEXT er en stor organisation med en meget bred uddannelsesportefølje fordelt på mange adresser i Storkøbenhavn og med knap 1.000 ansatte.

Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som studentermedhjælper skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Om jobbet
Du skal hjælpe på det årlige Skills Stafet-arrangement igennem Copenhagen Skills, der løber fra uge 34-43. Du skal arbejde fra mandag til torsdag fra kl. 08.30-13.30. Du skal således være til rådighed 20 timer ugentlig i hele perioden.

Hvert år har vi besøg af 8 klasser, der skal besøge erhvervsuddannelserne på NEXT. De skal blandt andet have mere viden om disse ungdomsuddannelser og deltage i en konkurrence, som hedder Skills stafetten.

Din opgave bliver at hjælpe til afholdelse af arrangementet. Du vil primært være fast tilknyttet en af NEXT’s afdelinger med en faglærer, der har ansvaret for afholdelse af arrangementet. Du skal blandt andet være med til at tage imod eleverne, når de ankommer til vores skole, vise vej og være dommere på konkurrencen samt fylde op med materialer, vand til deltagerne og gå til hånde ved diverse opgaver.

Som person
Du brænder for at være med til at give andre unge en god oplevelse og ikke mindst give kundeservice ud over det sædvanlige. Du tager ansvar for dine opgaver, og sætter en ære i at følge dem til dørs. Du arbejder struktureret og er hurtig til at sætte dig ind i nyt stof. Du er en god formidler og kan levere dit budskab skarpt og præcist. Du formår at danne gode relationer og fremstår troværdig over for kolleger, samarbejdspartnere og uddannelsessøgende.

Vi forventer, at du

  • har et til tre år tilbage af din uddannelse
  • har interesse for uddannelsesområdet og erfaring med kundeservice
  • er god til at kommunikere både i skrift og tale samt har erfaring med Office pakken
  • er nysgerrig og har kreative evner

Hvis du vil høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Kira Nielsen på mobil 30529223 eller mail kcni@nextkbh.dk eller koordinator Yvonne Skov Grønlund på mail yvsg@nextkbh.dk.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen er som timelønnet studentermedhjælper med 20 timer om ugen. Din primære arbejdsplads ligger i Valby. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem HK/OAO-S og Finansministeriet. Vi ønsker, at du starter 16. august 2019.
Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Vi modtager ikke ansøgninger via mail eller brev. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Praktisk information
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
29-05-2019
Kviknummer:
LJA-73435216
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed