Menu

'Datakyndig medarbejder' til evalueringsteamet på Aarhus BSS til drift af fælles, digitalt kursusevalueringssystem

Aarhus Universitet

Østjylland
Oprettet:
11-04-2019
Udløber:
01-05-2019

Center for Undervisning og Læring (CUL) ved Aarhus BSS har siden 2015 udviklet og driftet fakultetets fælles digitale kursusevalueringssystem. Systemet anvendes til hvert semester at evaluere ca. 500 kurser på fakultetets BA-, kandidat-, HD- og master- og Summer Schoolprogrammer samt ca. 2500 vejledningsforløb . Blandt målene har været at opbygge og drifte et evalueringssystem, der er fleksibelt, brugervenligt, driftsikkert, med høj datasikkerhed og som samtidigt automatiserer evalueringsprocessen så meget som muligt.

Systemet er designet, så det kan håndtere følgende processer: hvert semester indsamle evalueringsdata fra de studerende på samtlige undervisningsforløb, lagre data i en hensigtsmæssig databasestruktur, automatisk generere forskellige former for rapporter i overskuelig og indbydende grafik, udsende de relevante rapporter til involverede undervisere, fagansvarlige og studieledere, automatisk generere visse nøgletal på tværs af kurser, årgange og semestre til brug for fagkoordinatorer, studieledere og ledere.

Opgaverne
Din opgave vil være – sammen med to andre medarbejdere i evalueringsteamet på CUL - at drifte og udvikle evalueringssystemet, herunder at:

 • Forestå den dataforberedelse, som er nødvendig for at drive en automatisereret evalueringsproces, hvilket bl.a. indebærer at udtrække, bearbejde og sammenstille data fra en række af universitetets administrative systemer
 • Opsætte evalueringsprojekter i evalueringssystemet Blue
 • Sikre generering og fremsendelse af rapporter til undervisere, fagansvarlige m.fl.
 • Deltage i analyse af evalueringsdata
 • Deltage i udviklingen af evalueringssystemet

Kvalifikationerne
Vi lægger vægt på at du:
 • har forståelse for datamanagement, herunder indlæsning og fletning af data fra forskellige datakilder
 • er grundig og lægger vægt på datakvalitet
 • har gode erfaringer med SAS og Excel
 • kan og har lyst til på sigt at arbejde med etablering af en (SQL)database til indlæsning af data i evalueringssystemet
 • har lyst til at arbejde med andre opgaver i evalueringsprocessen, herunder opsætning af evalueringsprojekter, analyse af data mv.
 • interesserer dig for at automatisere databearbejdningsprocesser – og i det hele taget holder af data og tal
 • har en analytisk tilgang til opgaveløsning
 • har lyst til at oparbejde viden om (undervisnings)evaluering og har lyst til at arbejde i en politisk organisation
 • Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til og erfaring med digitale systemer til kursusevaluering/undervisningsevaluering inden for videregående uddannelse

Hvem er vi
Center for Undervisning og Læring (CUL) er et center for forskningsbaseret pædagogisk-didaktisk udviklingsarbejde på Aarhus BSS og udbyder universitetspædagogiske kurser til undervisere på alle karrieretrin på Aarhus BSS, indgår i udviklingsarbejde sammen med undervisere og studieledere m.fl. og forsker i universitetspædagogiske og didaktiske problemstillinger især inden for erhvervs- og samfundsvidenskaberne.

CUL er involveret i udviklingen og implementering af Educational IT politikken på Aarhus BSS, har ansvaret for driften af Aarhus BSS’ learning management system, BlackBoard, Aarhus BSS’ digitale eksamenssystem, Wiseflow, samt Aarhus BSS’ fælles digitale kursusevalueringssystem Blue.

Vi kan tilbyde
En dagligdag med fuld fart i et engageret, tværfagligt, resultatorienteret udviklingsmiljø med hjælpsomme kolleger.

CUL er et center med høje ambitioner og højt til loftet. Du vil blive en del af vores evalueringsteam på fem personer, og have et tæt samarbejde med især 2 teamkolleger. Dertil kommer et bredt samarbejde på tværs af centeret, fakultetet og universitetet og gode muligheder for udvikling såvel faglige som personligt.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fastansættelse på 37 timer ugentlig med start 01. juni 2019 eller snarest muligt derefter (AC-fuldmægtig).

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerne

Arbejdssted
Arbejdsstedet er Aarhus BSS, Center for Undervisning og Læring (CUL), Bartholins Allé 10, 8000 Aarhus C.

Hvis du vil vide mere om stillingen
Du kan læse mere om CUL og Aarhus BSS her: www.cul.au.dk

Du er velkommen til at kontakte centerleder Torben K. Jensen på e-mail (tkj@au.dk), hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Samtaler forventes afholdt i uge 19.

Hvis du har behov for hjælp til at uploade din ansøgning eller har spørgsmål vedr. rekrutteringsprocessen, bedes du kontakte HR-supporter Charlotte Zingenberg eller Regitze Arnbjerg, tlf.: 8716 5362 / 8715 2174, e-mail: chg@au.dk eller rma@au.dk

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
1. maj 2019

 

Gem i min profil
Kontakt

Aarhus Universitet

 
Bartholins Alle 10
Telefon: -
Praktisk information
Oprettet:
11-04-2019
Udløber:
01-05-2019
Kviknummer:
LJA-72463726
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed
Lignende job
Skatteforvaltningen, KBH, Østbanegade
Storkøbenhavn
Skatteforvaltningen, Middelfart, Teglgårdsparken 112
Fyn
Danmarks Evalueringsinstitut
Storkøbenhavn