Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske, vikariat, Kangerlussuaq Sygeplejestation, Grønland

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

Oprettet:
11-03-2019
Udløber:
08-04-2019

Spændende og udfordrende job som sygeplejerske på Kangerlussuaq Sygeplejestation. Er du klar på et sommervikariat fra d. 11. juni – d. 1. september 2019 hører vi gerne fra dig.

Kangerlussuaq sygeplejestationen er normeneret til 2 sygeplejersker og 1 sundhedsassistent. Der er en fast sundhedsassistent på nuværende situation og de 2 sygeplejersker er på vikar basis.

Der kommer en læge fra Regionssygehus Sisimiut, 1 gang om måneden i 2-3 dage.

Sygeplejestationen er åben i hverdage fra kl. 8.00 til kl. 12.00 og resten af dagen er administrationsdag og varetagelse af andre primærsektor opgaver. Sygeplejestationen er lukket i weekenderne. Ved akut behov efter kl. 16.00 og i weekenderne ringer borgerne til regionssygehus Sisimiut, som så kontakter én af personalet fra sygeplejestationen, som har tilkaldevagt, ved behov.

Arbejdet på sygeplejestationen er alsidigt og udfordrende, da vi yder service til alle aldersgrupper indenfor akut, opfølgende, og forebyggende sygepleje. Akutte og opfølgende opgaver som f.eks. vurdering og igangsætning af behandling foregår i samarbejde med lægerne på sygehuset i Sisimiut, som der er et godt og tæt samarbejde med.

Kangerlussuaq lufthavn er den centrale lufthavn i Grønland, med ca. 550 borger. Der er folkeskole med ca. 85 skolebørn, en børneinstitution med ca. 50 børn.

Vi søger en sygeplejerske med bred klinisk erfaring og en solid faglig forankring. Du får selvfølgelig støtte og vejledning fra regionssygehuset, men jobbet fordrer en høj grad af selvstændighed og ansvarsfølelse, da du meget af tiden vil være en del af 3 mands sundhedsteam på stedet.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her:

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation (søg her, http://www.nun.gl)

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem:

http://www.gjob.dk/Sogjob/Stillingsbeskrivelse?VID=201903095

Ansøgningsfrist: d. 8 april 2019

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionssygeplejerske Nukánguak Olsen på tlf.: +299 86 88 67 eller på e-mail: NUOL@PEQQIK.GL

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Inga Olsen på tlf. +299 34 46 86 eller på e-mail: INGO@PEQQIK.GL 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

Praktisk information
Oprettet:
11-03-2019
Udløber:
08-04-2019
Kviknummer:
LJA-71466149
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Sundhed
Beliggenhed