Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontraktkonsulent til Facility Management

RIGSPOLITIET. AFDELING.

Storkøbenhavn
Oprettet:
11-02-2019
Udløber:
26-02-2019

København, Rigspolitiet, Koncernstyring

Som kontraktkonsulent i Facility Management arbejder du med kontrakt-, leverandør- og udbudsstyring af en spændende, meget stor og kompleks kontrakt indenfor facility management på både operationelt og strategisk niveau.

Om Jobbet
Rigspolitiets Center for Facility Management har ansvaret for at styre, effektivisere og professionalisere leverancerne i dansk politi indenfor service- og bygningsområdet. Centret har bl.a. til opgave at styre facility managementløsninger, der består af rengøring, kantinedrift, intern service, vognparkservice, bygningsteknik, bygningsvedligehold samt supportopgaver til politiets kerneforretning, der samlet leveres af én privat leverandør.

Du kommer til at arbejde med kontraktstyring og controlling af facility managementopgaver og vil blandt andet sidde med opgaver så som at udvikle og gennemføre små og store udviklingstiltag og være faglig inputgiver ved eventuelle konflikter mellem leverandør og de lokale FM-ansvarlige. Du sikrer derudover korrekt og effektiv gennemførelse af leverancer og forestår dialog og sparring både internt i teamet, i Rigspolitiet, til kredsene og vores eksterne leverandør. Du bliver en del af teamet, som står i spidsen for kontraktstyringen på det overordnede plan med store datamængder og kompleksitet.

Du vil sammen med en kollega få ansvaret for 1-2 serviceområder, hvor I vil være de faglige garanter for, at der leveres en effektiv leverance af høj kvalitet. Derudover vil du være ansvarlig for kontakten til flere FM-områder, hvor det vil være dit ansvar at etablere et godt samarbejde mellem Rigspolitiet, de lokale FM-ansvarlige og leverandøren, som sikrer en lokal forankring af kontrakten.

Som kontraktkonsulent bliver du en del af et fagligt stærkt team, der har det overordnede kontraktstyringsansvar. Vi har en åben kultur og en uformel omgangstone. Vi vægter sparring højt, selv i en travl hverdag og ser frem til, at dit positive sind bliver en del af den gode stemning på kontoret. Teamet består af otte engagerede medarbejdere, der arbejder sammen på kryds og tværs.

Rigspolitiets nuværende kontrakt udløber 1. september 2019 og vi står derfor midt i en udbudsproces, hvor også flere statslige myndigheder bliver en del af den kommende kontrakt. En del af dine arbejdsopgaver vil derfor i den første tid omfatte at forberede organisationerne til et eventuelt leverandørskifte samt sikre at den nye kontrakt bliver implementeret på tværs af landet og på tværs af de statslige myndigheder der omfattes af den nye kontrakt.

Om dig
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det forventes at du har flere års relevant erfaring inden for området. Du har formentlig erfaring med at sammentænke FM-opgaver på tværs hos enten en FM-leverandør eller kunde, eller har erfaring med kontraktstyring.
Har du erfaring med forberedelse eller implementering af FM-kontrakter eller lignende vil det være en fordel.

Du arbejder løsningsorienteret inden for deadline og din strukturerede arbejdstilgang gør, at du kan holde styr på indgående aftaler, markedstrends og justeringer til kontrakten. Du er en skarp formidler, der evner at komme igennem med dine budskaber og kommunikere til forskellige modtagergrupper.

Du er fagligt engageret og dit helhedsblik gør, at du forstår at sætte dig ind i organisationens behov og kan se dit arbejde i et større perspektiv. En hverdag, der rummer nye udfordringer og forskellige aktiviteter motiverer dig, og det er naturligt for dig at tage ansvar for selvstændigt at planlægge, prioritere og administrere dine arbejdsopgaver.

Som person er du serviceminded og imødekommende, og det falder dig let at skabe gode relationer og samarbejde på tværs. Du trives med en bred kontaktflade og er hverken bleg for at dele eller selv indhente inputs til opgaveløsning fra dine kollegaer.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst. Du bliver indplaceret som fuldmægtig eller specialkonsulent alt afhængig af dine kvalifikationer, ligesom der vil være mulighed for at forhandle et kvalifikationstillæg.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V. Der kan forekomme enkelte rejsedage i måneden.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Jacob Tøffner Rihel på tlf. +45 41 74 73 79. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis – vi foretrækker, at du oploader alle dokumenter i pdf-format.

Vi forventer at afholde 1. samtaler d. 4. marts og 2. samtaler d. 7. marts 2019.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Koncernstyring
Koncernstyrings cirka 300 medarbejdere løser centrale opgaver inden for økonomi, strategi, analyse, service og kommunikation for tilsammen at sikre sammenhængende økonomi- og virksomhedsstyring i hele politiet.

Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.

Praktisk information
Oprettet:
11-02-2019
Udløber:
26-02-2019
Kviknummer:
LJA-70591267
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland
Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive)
Vestjylland