Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret IT-systemforvalter til videreudvikling af rammesystemer

Landbrugsstyrelsen

Storkøbenhavn
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
20-02-2019

Vil du arbejde i en af statens største IT-afdelinger, hvor vi understøtter udbetaling af tilskud for ca. 10 mia. årligt? Kan du forvalte og videreudvikle IT- rammesystemer? Har du gode samarbejdsevner og kan du samarbejde med IT-leverandører samtidig med, at du sikrer overholdelse og levering i forhold til kontrakter? Så er du måske vores nye IT-systemforvalter.

Systemforvaltning med stor indflydelse på udvikling af systemet
Du får ansvaret for alt leverandørsamarbejdet på en rammekontrakt. Du får ansvaret for vedligehold og modernisering på et af styrelsens centrale ansøgnings- og administrationssystemer. Sammen med vores løsningsarkitekter og relevante kolleger i IT afdelingen skal du løbende specificere og kvalificere vedligeholdelses- og udviklingsønsker, så vores IT-leverandører leverer i rette kvalitet til aftalte pris og på rette tidspunkt.

Du får en unik chance for at gå forrest i et vigtigt strategisk system for styrelsen i et uformelt miljø præget af høj faglig stolthed. Her gælder det både om at være åben for forslag og nye ideer og at have modet til at udfordre og sige nej.

Du mestrer balancen mellem IT og mange interessenter
Vi forestiller os, at du har relevant og dokumenteret erfaring som systemforvalter, leverandørstyrer, service level manager eller tilsvarende funktioner. Du er god til at etablere tillidsskabende relationer, tager ansvar for dine opgaver, er opsøgende både i de daglige opgaver og når ting går i stå, kan skære opgaver til og sikre overholdelse af deadlines, økonomi m.m. Du arbejder struktureret, selvstændigt og driver processer fremad. Det er også en fordel hvis du har erfaring som projektleder, da der også kan være IT projekter under rammekontrakten du får ansvaret for – vi arbejder efter den fællesstatslige it-projektmodel.

IT-enheden – vi sikrer at styrelsen når i mål med en ambitiøs digitaliseringsplan
Stillingen er i IT-enheden, "Systemforvaltning og Leverandørstyring" med 45 fastansatte og eksterne konsulenter. Vi arbejder med projektledelse, systemforvaltning, leverandørstyring, udbud, licensstyring og system- og ordningstest. Vi tør godt love dig både udfordringer og ansvar såvel som gode og dygtige kolleger.

Som systemforvalter hos os kommer du til at sidde sammen med 5-6 kolleger med samme funktion, så der er god mulighed for faglig sparring med kompetente kolleger. I Landbrugsstyrelsen har vi en velbeskrevet change proces, som vedligeholdelses- og udviklingsønsker overholder. Mindre opgaver bestilles hos leverandørerne i Microsoft Team Foundation Server (TFS).

Landbrugsstyrelsens IT er organiseret med en underdirektør, 3 enhedschefer og 8 teamledere. Hvert team har entydigt ansvar indenfor opgaveporteføljen. Vi arbejder i et tæt ledelsesfællesskab på tværs af enheder og teams i IT, hvor hjælpsomhed, samarbejde, ansvarlighed og vidensdeling er i højsædet.

Vi er ca. 130 medarbejdere og prioriterer at have et spændende fagligt miljø med god ledelse, godt kollegaskab og gode udviklingsmuligheder - både personlig og faglig efteruddannelse. Vi nyder godt af motionsrum, sund kantine, fleksible arbejdstider m.v.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Allan Kjær Andersen på tlf. 25 23 85 48.

Læs mere om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat som special- eller chefkonsulent i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis og eventuelle referencer senest den 20. februar 2019. Du søger stillingen via vores rekrutteringssystem på www.lbst.dk/job.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise en privat straffeattest, der er uden strafbare forhold af betydning for stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
20-02-2019
Kviknummer:
LJA-70471608
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
IT
Beliggenhed