Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vicedirektør - der kan og vil gøre en forskel på det sociale område

Socialstyrelsen

Fyn
Oprettet:
15-01-2019
Udløber:
12-02-2019

Som vicedirektør skal du medvirke til at kvalificere socialpolitikken og den sociale indsats og bygge bro mellem den politiske beslutningsproces og praksis i landets kommuner. Du vil få ansvaret for en række strategisk vigtige kommunerettede indsatser såvel som videreudviklingen af Socialstyrelsens arbejde med at sikre en mere datadrevet og videnbaseret socialpolitik.

Konkret vil du skulle stå i spidsen for en velfungerende fagsøjle, der består af Center for Data, Analyse og Metode, VISO samt Socialtilsyn og National Koordination. Du får ledelsesansvar for fire kontorchefer og ca. 100 dygtige og dedikerede medarbejdere og skal i samarbejde med ledere og medarbejdere styrke og videreudvikle den sociale indsats.

Du refererer til direktøren og bliver en del af en direktion, der er kendetegnet ved et harmonisk samarbejde og et stærkt strategisk samspil. Du bidrager konstruktivt til samarbejdet i direktionen og arbejder proaktivt med realiseringen af styrelsens ambitiøse strategi.

Vi forventer, at du har en betydelig ledelseserfaring og erfaring fra en politisk ledet organisation. Du er analytisk og fagligt velfunderet og har et stort engagement i forhold til socialområdet. Du er ambitiøs, tydeligt retningssættende og en dygtig kommunikator. Du har en anerkendende ledelsesstil, stærke samarbejdsevner og stor integritet.

Du kan få yderligere information om stillingen og om Socialstyrelsens ledelsesgrundlag hos direktør for Socialstyrelsen, Birgitte Anker på telefon 22 15 32 96. Du er også velkommen til at kontakte partner i Genitor Jens Marcussen på telefon 3141 0587.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter reglerne om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 2 og besættes på åremål. Stillingens ansættelsesområde er Børne- og Socialministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Socialstyrelsen i Odense, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Der er ansøgningsfrist den 12. februar 2019 kl. 12.00. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Bemærk, du søger stillingen gennem Genitors hjemmeside. Link til Genitor

Første samtalerunde afholdes den 18. februar 2019. Der vil indgå test i rekrutteringsforløbet.

Praktisk information
Oprettet:
15-01-2019
Udløber:
12-02-2019
Kviknummer:
LJA-69696716
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Ledelse,
Offentlig administration
Beliggenhed