Menu

Uddannelsesfaglig medarbejder til skoleområdet

UCL Niels Bohrs Allé

Fyn
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
03-06-2019

Uddannelsesfaglig medarbejder med stærke konsulentkompetencer på skoleområdet

Videreuddannelsesafdelingen Pædagogik og Læring søger en uddannelsesfaglig medarbejder med viden om, indsigt i og erfaringer med konsulentvirksomhed samt efter- og videreuddannelse på det pædagogiske område i almindelighed og på skoleområdet i særdeleshed.

Videreuddannelsesafdelingen Pædagogik og Læring samarbejder med kommuner, organisationer, ministerier og institutioner om kompetenceudvikling, diplomuddannelser, konsulentydelser og længerevarende udviklingsprojekter målrettet børne- og ungeområdet og det specialpædagogiske børne-, unge- og voksenområde.  Vi deltager også i og arbejder med langvarige implementeringsopgaver knyttet til nationale reformer som f.eks. Skolereformen, Dagtilbudsreformen og de nye FGU-institutioner.

Stillingens indhold

Dit primære arbejdsfelt er skoleområdet i bred forstand. På grundskoleområdet bliver det din opgave at indgå i kompetenceudviklingsforløb som underviser og konsulent på kurser og videreuddannelse. Du vil selvstændigt og i tæt samarbejde med andre uddannelsesfaglige medarbejdere indgå i store og små kompetenceudviklingsforløb tilrettelagt på UCL eller i kommuner og på skoler. Det vil være en fordel, at du har erfaring med fagligt arbejde med inklusion og udvikling af professionelle læringsfællesskaber, og at du metodisk er kompetent indenfor teamsamarbejde, ledelse af aktionslæringsprocesser, ledelsessamarbejde, organisationsudvikling og tværprofessionelle indsatser. Stillingen kan tillige rumme arbejdsopgaver indenfor det pædagogiske område generelt.

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du har en kandidatuddannelse eller en mastergrad, og at du har arbejdet med og har erfaringer med kompetenceudvikling indenfor skoleområdet.

Derudover lægger vi vægt på, at du har følgende kompetencer

  • Du motiveres både af faglig udvikling og af at skabe høj kvalitet

  • Du har undervisnings- og proceskompetencer som gør, at du kan gennemføre undervisnings- og læreprocesser med høj faglig og didaktisk kvalitet

  • Du har stærke relationelle kompetencer og har erfaringer med at opbygge udviklingsnetværk med samarbejdspartnere

  • Du kan lide at arbejde selvstændigt samtidig med, at du også kan indgå i tæt samarbejde med kolleger

  • Du er en kompetent mundtlig og skriftlig formidler

  • Du motiveres af at være med i hele processen fra idéudvikling til gennemførelse, afslutning, evaluering og videreudvikling af aktiviteter og indsatser

Om stillingen

Som uddannelsesfaglig medarbejder refererer du til lederen for videreuddannelsesafdelingen Pædagogik og Læring, som har 22 uddannelsesfaglige medarbejdere og konsulenter. Disse kommer du i høj grad til at samarbejde med. Derudover indgår der også medarbejdere fra UCL´s øvrige uddannelser og forskningsområder i de forskellige opgaveløsninger.

Dit primære ansættelsessted vil være ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense, men mange af de opgaver, der arbejdes med i Videreuddannelse i pædagogik og læring foregår lokalt i de kommuner og i de institutioner, vi samarbejder med, og derfor er der stor rejseaktivitet knyttet til ansættelsen.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er til besættelse fra den 1. august 2019.

Ansættelse sker efter overenskomst for akademikere i Staten og relevant faglig organisation.

Ansøgere med en anden uddannelse/baggrund ansættes efter den pågældende overenskomst eller organisationsaftale.

Om Videreuddannelse i pædagogik og læring

Videreuddannelsesafdelingen Pædagogik og Læring indgår sammen med Center for Undervisningsmidler (CFU) i efter- og videreuddannelsesområdet Pædagogik, Læring og Undervisningsmidler.

Se også www.ucl.dk.

Yderligere oplysninger

Spørgsmål til stillingen kan stilles til afdelingsleder Kirsten Hillman på telefon 21642355 eller mail kihi@ucl.dk.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgning

Send din ansøgning med relevante bilag senest mandag den 3. juni 2019 via www.ucl.dk/job.

Ansættelsessamtale afholdes fredag den 14. juni 2019.

 

1. august 2018 fusionerede Erhvervsakademiet Lillebælt og University College Lillebælt til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Den nye institution udbyder 41 erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt en lang række efteruddannelser pa° akademi- og diplomniveau. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har omkring 11.000 fuldtidsstuderende og 1.000 medarbejdere. Vi har campusser i Odense, Vejle, Svendborg og Jelling.

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole omfatter erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt akademi- og diplomuddannelser inden for sundhed, teknologi og byggeri, business, pædagogik og sociale fag. Kvalitetsafdelingen er en del af området Kvalitet og Udvikling.

Gem i min profil
Kontakt

UCL Niels Bohrs Allé

 
Niels Bohrs Allé 1
Telefon: 21642355
Praktisk information
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
03-06-2019
Kviknummer:
LJA-73435767
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling,
Human Resources
Beliggenhed
Lignende job
University College Nordjylland - Hobrovej
Nordjylland
UC Syddanmark, Esbjerg
Syd- og Sønderjylland
UCL Niels Bohrs Allé
Fyn
Social- & Sundhedsskolen Skive-Thisted-Viborg
Vestjylland