Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Regnskabssektionen søger Fuldmægtig til opgaver vedrørende moms og afgifter

KU - FA - Kbh K

Storkøbenhavn
Oprettet:
02-05-2019
Udløber:
24-05-2019

Den centrale regnskabsfunktion i Koncern-økonomi på Københavns Universitet (KU) søger en ny medarbejder med tiltrædelse 1. august 2019 eller snarest derefter. Vi søger en ny kollega som har erfaring med og stor interesse i at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for moms og afgifter.

Regnskabssektionen har ca. 40 medarbejdere og det overordnede ansvar for hele regnskabsområdet, herunder udvikling, regelfastlæggelse, tilsyn, rådgivning og systemunderstøttelse. Området for moms og afgifter har 4 medarbejdere.

Vi søger en person som både har lyst til at tage del i de løbende driftsopgaver og til at indgå i udviklings- og optimeringsprocesser samt arbejde i spændingsfeltet mellem regnskab, organisation og systemer med en bred kontaktflade i og uden for Regnskabssektionen. Arbejdet er udfordrende, spændende og giver rig mulighed for udvikling af faglige og personlige kompetencer.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads i en traditionsrig og kompleks organisation, hvor du vil få din daglige gang i flotte historiske bygninger i hjertet af København (Nørregade 10). Du bliver en del af et fagligt stærkt miljø med en uhøjtidelig omgangstone. Vi lægger stor vægt på at sikre balance mellem arbejde og fritid, bl.a. via fleksibel arbejdstid og arbejdstilrettelæggelse. Den enkelte medarbejders kompetenceudvikling er vigtig, bl.a. gennem løbende videre- og efteruddannelse.

Primære arbejdsopgaver
Arbejdsopgaverne vil være en kombination af løbende driftsopgaver og udviklingsprægede opgaver, og du skal i tæt samarbejde med gode kolleger deltage i løsningen af disse, herunder:

 • Udarbejde og vedligeholde regelsæt for håndtering af moms og afgifter samt løbende optimering af disse
 • Rådgive kollegaer på tværs af hele KU og herved bidrage til de gode og rigtige løsninger
 • Bidrage til kompetenceudvikling af kollegaer ved undervisnings- og informationsaktiviteter
 • Foretage indberetninger til offentlige myndigheder
 • Deltage i afstemninger af momskonti samt udarbejde momssandsynliggørelse
 • Deltage i løsningen af de mange forskelligartede spændende opgaver som indgår i områdets opgaveportefølje.

KU anvender Moderniseringsstyrelsens standard økonomisystemer (Navision Stat, IndFak, RejsUd og LDV). Kendskab hertil er en fordel, men ikke et krav.

Faglige kvalifikationer
Du er teoretisk velfunderet med et godt blik for regnskabsmæssige sammenhænge og har en veludviklet sans for it-systemer. Derud over lægger vægt på følgende:
 • Relevant uddannelse og gerne bred erfaring med moms og afgifter
 • Gode it-kvalifikationer, herunder i avanceret brug af Excel
 • Kan overskue komplekse opgaver og sammenhænge
 • Gode kommunikative evner - du kan formidle komplekse budskaber på en enkel måde
 • Lyst til at deltage i formidlings- og undervisningsaktiviteter
 • Kan arbejde både selvstændigt og tæt sammen med gode kollegaer

Personlige kvalifikationer
Du er udviklingsorienteret og trives i et miljø præget af forandringer og nye opgaver. Du har gode samarbejdsevner og kan begå dig på alle niveauer i organisationen, ligesom du har god forståelse for kvalitet og effektiv opgaveløsning. Du ønsker at gøre en forskel og stiller store krav til din opgavevaretagelse, herunder tage selvstændige initiativer for at være på forkant og kunne overholde deadlines.

Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger, kan du rette henvendelse til Koncernregnskabschef Tine Mathiesen på tlf. 2018 0478 - mail tine.mathiesen@adm.ku.dk. Du kan læse mere om Regnskabssektionen på www.oko.ku.dk/om/regnskabssektionen

Løn og ansøgning
Stillingen er fuld tid. Ansættelse sker i henhold til statens overenskomst med AC med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Ansættelse sker som enten fuldmægtig eller specialkonsulent på baggrund af erfaringer og kompetencer.

Send ansøgning bilagt cv samt dokumentation for uddannelse via jobsiden på www.jobportal.ku.dk under Fællesadministrationen, så den er universitetet i hænde senest fredag den 24. maj 2019.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 23 samt 24.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre

Praktisk information
Oprettet:
02-05-2019
Udløber:
24-05-2019
Kviknummer:
LJA-73014250
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed