Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser med interesse for autobranchen

AARHUS MASKINMESTERSKOLE

Østjylland
Oprettet:
24-04-2019
Udløber:
21-05-2019

Aarhus Maskinmesterskole (AAMS) søger snarest muligt (pr. 1. august) en ny underviser, der har interesse for autobranchen.

Du vil primært være tilknyttet autoteknologuddannelsen, men du vil også kunne få opgaver på maskinmesteruddannelsen, vores andre tekniske uddannelser eller eftervidereuddannelsestilbud.

Undervisningen er primært inden for tekniske fag, eksempelvis diagnose og automation, men også i fag inden for ledelse og drift af autorelateret virksomhed.

Du kommer til at arbejde tæt sammen i et mindre team, men som samtidig er en del af et større uddannelsesmiljø.

Der arbejdes med praksisnære og professionsrettede uddannelser, hvor vi er tæt på de studerende og deres udvikling.

 

Lidt om os På AAMS tager vi udgangspunkt i værdierne udvikling, åbenhed og engagement. Det er derfor vigtigt at vi kan genfinde disse værdier hos dig.

På AAMS arbejder vi i høj grad med uddelegering af ansvar til undervisningsteams, og derfor forventer vi at alle vores medarbejdere er teamplayers. Som nyansat kommer du igennem et personligt udviklingsforløb, der sikrer at du pædagogisk kan bidrage til udviklingen af en uddannelsesinstitution i forandring.

Om dig Du har sandsynligvis en uddannelsesbaggrund som mekaniker eller lign. suppleret med en videregående uddannelse som eksempelvis maskinmester eller ingeniør.

Du har interesse for både faglighed og interesse for at motivere, inspirere og dygtiggøre mennesker.

Ansættelsesvilkår Vi ansætter dig som adjunkt eller lektor og aflønner dig i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og din pågældende organisation. Som adjunkt tilbydes du et uddannelsesforløb, som kvalificerer dig til en lektorstilling.

Ansøgning Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Benny Dalgaard på tlf. 41 22 71 12, eller på mail til bd@aams.dk.

Send din ansøgning med relevante bilag til aams@aams.dk.

Aarhus Maskinmesterskole, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C. Att.: Uddannelseschef Benny Dalgaard

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 21. maj 2019 kl. 12.00. Samtaler vil blive afholdt tirsdag d. 28. maj 2019.

AAMS ønsker en lige kønsfordeling og opfordrer derfor både kvinder og mænd til at søge stillingen. Vi henviser i øvrigt til vores hjemmeside: www.aams.dk, hvor du kan læse mere om skolen.

 

 

Praktisk information
Oprettet:
24-04-2019
Udløber:
21-05-2019
Kviknummer:
LJA-72776961
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed
Lignende job
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Midtsjælland
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Midtsjælland
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Midtsjælland
Slots- og Kulturstyrelsen
Storkøbenhavn