Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandler med jordbrugsfaglig baggrund til KO-teamet i Augustenborg

Landbrugsstyrelsen

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
07-04-2019

Brænder du for at sikre korrekt og effektivt sagsbehandling, og har du lyst til at indgå i et spændende fagligt miljø, hvor vi arbejder med reglerne indenfor krydsoverensstemmelse (KO)? Så er muligheden der nu, hvor vi søger en barselsvikar til KO-teamet i Jordbrugskontrol.


Fra EU regler til effekt i marken
Vi er med til at sikre landmændene det korrekte EU-tilskud og sørger samtidig for, at landmænd, gartnerier, planteskoler og andre lever op til de fastsatte regler for de forskellige ordninger. På den måde er vi med til at sikre bæredygtig udvikling af nogle af Danmarks største eksporterhverv, der lever af og med naturen – og det er vi stolte af.


Som sagsbehandler i KO-teamet er du sammen med dine kollegaer ansvarlig for at vurdere og træffe afgørelser i kontrolsager på KO-området. Kontrolsagerne modtager vi fra vores jordbrugskontrollører i hele landet. Vi samarbejder tæt med vores kontrollører ude i marken, ligesom vi har løbende kontakt med de enheder, der udarbejder reglerne, hvilket er helt afgørende for, at vi får truffet korrekte afgørelser.


Foruden sagsbehandling vil du blive inddraget i tværgående samarbejde - både i forhold til kunder, kollegaer i andre enheder i styrelsen og andre myndigheder - hvorfor gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner er væsentlige værktøjer i din hverdag. Al sagsbehandling foretages digitalt, så gode IT-kvalifikationer er et krav, og IT-udfordringer tager du med et smil.


Det betyder, at dine opgaver bliver at:

  • Vurdere og træffe afgørelser i kontrolsager på KO-området
  • Koordinere og sikre faglige og tekniske afklaringer på tværs af organisationen
  • Deltage i test af nye IT-løsninger
  • Indgå i faglige drøftelser og sparring med vores kontrollører og samarbejdspartnere
  • Deltage i revisioner og kvalitetssikringsarbejdet
Du kan se frem til en spændende og udfordrende hverdag med mange samarbejdspartnere både internt, eksternt og ikke mindst vores kunder. Du får stor faglig indsigt og gode muligheder for at udvikle dig og lære nyt. Vigtigst af alt får du en hverdag, hvor vi har engagement, ambitioner og fart på, men hvor vi også prioriterer, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Jordbrugsfaglig profil med godt humør og skarpe kommunikationsevner
Vi forestiller os en profil med sagsbehandlererfaring og meget gerne en jordbrugsfaglig baggrund, ex. jordbrugsteknolog. Du samarbejder og skaber resultater i fællesskab med forskellige faggrupper, fordi du ved, at det giver den bedste opgaveløsning. Du har en interesse for at arbejde med offentlig forvaltning og administration – erfaring er en fordel men ikke et krav.


Velkommen til Jordbrugskontrol – vi mestrer balancen mellem kontrol og kundefokus
Jordbrugskontrol i Augustenborg består af 70 engagerede medarbejdere fordelt på 4 teams. Vi har som hovedopgave at føre kontrol og sagsbehandle indenfor miljø- og økologiområdet, samt planlægge og kvalitetssikre kontrollen af reglerne på jordbrugs- og virksomhedsområdet. Du bliver en del af Team Koordinering og KO, hvor vi arbejder med koordineringen på tværs af kontrolområderne samt specifikt med kontrollen på KO-området, herunder pesticidkontrollen og kontrollen med krav til mærkning og registrering af dyr og foder, som vi udfører på vegne af Miljø- og Fødevarestyrelsen. Vi prioriterer at være fagligt stærke og at videns dele på kryds og tværs - f.eks. deltager vi i en del faglige workshop/kurser.


Vi sørger for en grundig introduktion og oplæring i området, og du kan forvente enkelte rejsedage til København og de regionale afdelinger.


Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat i henhold til relevant overenskomst i staten. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.


Du vil blive ansat i en tidsbegrænset stilling af 12 måneders varighed.


Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Augustenborg Slot 3, 6440 Augustenborg.


Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. juni 2019.


Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Eva Rosenørn på telefon 22689615, mail evaros@lbst.dk.


Læs mere på www.lbst.dk/job.


Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest søndag den 7. april 2019.


Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i Augustenborg umiddelbart efter ansøgningsfrist.

Praktisk information
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
07-04-2019
Kviknummer:
LJA-71603823
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed
Lignende job
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn