Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arkitekt til spændende stilling på Det Kgl. Bibliotek

Det Kgl. Bibliotek København

Storkøbenhavn
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
29-03-2019

Det Kgl. Bibliotek har i de kommende år mange spændende opgaver på bygningsområdet, spændende fra indretning til nye brugergrupper til bygning af helt nye magasinfaciliteter, og ønsker derfor at udvide sit byggefaglige team med endnu en arkitekt til et spændende og udfordrende job i Bygningsdriften med tiltrædelse d. 1. oktober 2019.

Afdelingen varetager såvel dagligt vedligehold af bygninger og tekniske installationer, som gen­nemførelse af større renoveringer og ombygningsprojekter, herunder også en lang række tilpasning­er af bygningsmassen til bibliotekets behov, der er under stadig udvikling.

Du vil blive ansat i Bygningsdrift København, og vil som udgangspunkt varetage opgaver på bygningsmassen i København, men da vi har en kollega-afdeling i Aarhus, kan der i noget omfang skulle løses opgaver på tværs af landsdelene.

Dine opgaver
Dine opgaver vil hovedsageligt være projektledelse af en række spændende ombygningsopgaver i Det Kgl. Biblioteks bygninger, men også skitsering af løsninger og udarbejdelse af forslag til ombygnings- og vedligeholdsopgaver med tilhørende budgettering indgår i opgaveporteføljen.

Da vi er en lille afdeling med en stor kontaktflade, må du også forvente at skulle løse opgaver i den daglige drift, når kollegaerne har behov for en ekstra hånd. Arbejdet foregår både på kontoret i afdelingen og ude i bygningerne.

Vi forventer
At du er løsningsorienteret og har en uddannelse som arkitekt. Det vil være en stor fordel, hvis du er rutineret bruger af AutoCAD.

Du vil i det daglige arbejde få en stor berøringsflade med den øvrige organisation, hvorfor jobbet fordrer, at du kan omgås mange forskellige typer mennesker og færdes ubesværet i de faglige miljøer. Du skal være serviceminded, da Bygningsafdelingens hovedopgave er at understøtte det øvrige bibliotek i dets funktioner.

Det vil være et plus hvis du har erfaring fra en lignende stilling.

Herudover forventes følgende kvalifikationer:

  • Fleksibilitet og overblik
  • Selvstændighed i opgaveløsningen
  • Forhandlingsevne og personlig gennemslagskraft
  • Gode dansk- og engelskkundskaber
  • Kørekort kategori B
  • Flair for IT


Vi tilbyder
En spændende arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer i historiske og smukke rammer. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer. Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og vedkommende forhandlingsberettigede organisation.

Tiltrædelse ønskes d. 1. oktober 2019. Eventuelt planlagt ferie vil blive respekteret.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og sikkerhedsgodkendelse til niveau ”Hemmeligt”. Ansættelsen er betinget af, at denne sikkerhedsgodkendelse til stadighed kan oppebæres.

Hvordan søger du
Du søger elektronisk ved at klikke på knappen ”Søg stillingen” allernederst i stillingsopslaget på Det Kgl. Biblioteks hjemmeside her. Du bedes vedhæfte din ansøgning, dit CV samt dokumentation for uddannelse og relevant beskæftigelse.

Ansøgningen skal være modtaget senest 29. marts 2019.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bygningschef Christian Bruun på mailadressen crb@kb.dk eller på telefon 91 32 47 39.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Det Kgl. Bibliotek er Danmarks nationale bibliotek. 800 medarbejdere er optaget af at bevare og formidle kulturarv og sikre viden til uddannelse, forskning, oplysning og oplevelse. Et bredt publikum besøger hver dag Det Kgl. Biblioteks mange betjeningssteder, og endnu flere benytter de digitale kanaler og services. Biblioteket hører under Kulturministeriet og omsætter årligt for 650 mio. kr. Læs mere og oplev Det Kgl. Bibliotek på www.kb.dk.

Praktisk information
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
29-03-2019
Kviknummer:
LJA-71601337
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Bygge og anlæg
Beliggenhed