Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vær med til at realisere Absalons ambitioner som konsulent i Ledelsessekretariatet

Professionshøjskolen ABSALON i Region Sjælland

Vestsjælland
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
08-04-2019

Absalon har en udviklingsorienteret direktion der sætter ambitiøse mål, og som ikke slipper målet af syne, før organisationen kan dokumentere resultater. Absalon har leveret klare resultater i forhold til ambitionen om, at være en stærk regional udviklingspartner. Nu er fokus på, at skabe tilsvarende resultater i forhold til ambitionen om fremragende uddannelser.

Vi har brug for en ledelseskonsulent, der kan bidrage til at drive processer og udviklingsprojekter, som fører til reelle forbedringer og konkrete resultater. Samtidig skal du understøtte en direktør med det der er brug for, så direktøren lykkes bedst muligt.
Som ledelseskonsulent får du mulighed for at arbejde tæt sammen med en direktion, som på en og samme tid flyver højt og er helt nede på jorden, når det kommer til det daglige arbejdsfællesskab.

Din profil
Du skal have erfaring fra et Ledelsessekretariat eller lignende, hvor evnen til at samarbejde er afgørende for at løfte opgaverne. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at understøtte en ledelse i at arbejde databaseret. Vi søger en erfaren ledelseskonsulent og lægger særlig vægt på:

Du har veludviklede samarbejdsevner. Du har stærke samarbejdskompetencer, og det er helt naturligt for dig, at samarbejde med kollegaer og ledelsen i løsningen af dine opgaver, ligesom du kan samarbejde i en kultur, hvor videndeling og arbejdsfælleskab vægter højt. Du skal samtidig trives med, at arbejde selvstændigt i nogle perioder.

Du har erfaring med forandringsprocesser i en kompleks organisation. Du har erfaring med, hvad der kræves for at gennemføre udviklings- og forandringsprocesser i en stor organisation, og du har blik for elementer som procesplanlægning, inddragelse, udvikling og implementering.

Du trives med en varieret opgaveportefølje. Du kan lide både at være med, når der skal tænkes stort, lægges strategier og udvikles, men også når den daglige drift skal understøttes, fx når møder skal bookes og koordinering skal sikres.

Derudover forventer vi os, at du:

  • har skarpe analytiske evner
  • kommunikerer enkelt og præcist på skrift
  • har stærke proces- og projektkompetencer
  • har en relevant akademisk uddannelse

Dine arbejdsopgaver
Dine opgaver falder overordnet i to dele. Du skal understøtte en af vores to faglige direktører, enten direktøren for Pædagogik og Ledelse eller direktøren for Sundhed, Social og Engineering. Du skal være projektleder eller projektdeltager på direktionens prioriterede indsatser.

Ledelsesunderstøttelsen af direktøren består af både stort og småt. Det kan fx være: Tovholder på mødeaktiviteter. Forberede og følge op på møder for direktørens chefteam, chefmøder for alle Absalons chefer, møder med eksterne samarbejdspartnere m.v.

PA funktioner og sparringspartner for direktøren. Du skal være indstillet på helt lavpraktiske opgaver, for at bidrage til at direktørens kalender hænger sammen, og der prioriteres rigtigt. Samtidig er du direktørens sparringspartner ift. både drift og udvikling, så når I har etableret en tillidsfuld relation, bliver du en del af et fortroligt ledelsesrum.

Projektleder eller projektdeltager på direktionens prioriterede indsatser. Her kommer du til, at arbejde på tværs af hele organisationen. Et eksempel på det kan være, direktionens strategiprojekt om studieengagement og implementering af forbedringsledelse, som arbejdsform, eller gennemførelse af et udviklingsforløb, for alle Absalons chefer i samarbejde med en ekstern konsulent.

Dine kollegaer
Du bliver en del af Ledelsessekretariatet, hvor vi er i alt 15 medarbejdere. Det er Ledelsessekretariatets målsætning, at vi bidrager til et samlet Absalon gennem sammenhængende løsninger og gode samarbejdsrelationer. Du kommer til at indgå i et miljø, præget af en glad og uhøjtidelig stemning, tæt på Absalons øverste ledelse, hvor vi lægger vægt på en god omgangstone og faglig sparring.

Dit arbejdssted bliver Slagelsevej 7, 4180 Sorø indtil starten af 2021, hvor vi flytter til vores nybyggede campus lige ved Slagelse station.

Sådan ansøger du
  • Du vil blive ansat som special- eller chefkonsulent og efter gældende overenskomst på statens område. Der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. juni 2019. Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte sekretariatschef Nanna Ferslev 7248 1260 mail naf@pha.dk.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest d. 8. april 2019.
  • Vi afholder 1. samtaler den 12. april og evt. den 23. april, samt 2. samtaler den 25. april 2019.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen.
Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.
Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Praktisk information
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
08-04-2019
Kviknummer:
LJA-71601315
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed