Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder med stærke relationelle kompetencer til Ledelsessekretariatet

Professionshøjskolen ABSALON i Region Sjælland

Vestsjælland
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
08-04-2019

Professionshøjskolen Absalon har leveret klare resultater i forhold til ambitionen om at være en stærk regional udviklingspartner. Nu er fokus på at skabe tilsvarende resultater i forhold til ambitionen om fremragende uddannelser. I Ledelsessekretariatet ser vi det som vores fornemmeste opgave at understøtte direktionen og centerchefer i denne ambition.

Vores teamleder har fået et nyt lederjob, så derfor søger vi en teamleder som har erfaring med ledelsesunderstøttelse, det gode samarbejde på tværs af en stor organisation og som kan bruge ledelseserfaringer til at udvikle arbejdsfællesskabet yderligere i Ledelsessekretariatet.

Du får en vigtig rolle i forhold til at binde organisationen sammen både horisontalt og vertikalt, og du udgør lederteamet for Ledelsessekretariatet sammen med sekretariatschefen.

Din profil
Som teamleder skal du kunne agere i mange sammenhænge og derfor er det vigtigt, at du kan kende dig selv i de følgende udsagn:

Dine relationelle kompetencer er helt i top. Du vil i dagligdagen få en meget bred samarbejdsflade til medarbejdere og ledere på tværs af hele Absalon. Hvis du lykkes med relationerne, får du en central rolle i organisationen, så evnen til at etablere relationer og samarbejde med mange forskellige kollegaer er derfor helt afgørende.

Du har erfaring med personaleledelse. Du tror på, at vejen til gode resultater går gennem at anerkende og udfordre dine medarbejdere professionelt, og du ved hvornår du skal gøre hvad. Du har ledelsesmæssig erfaring, eller et ledelsesmæssigt talent i dig.

Du kan videreudvikle en kultur, hvor videndeling og arbejdsfællesskab vægter højt. Det er helt naturligt for dig at samarbejde med alle dele af organisationen i løsningen af dine opgaver. Og du er opsat på at videreudvikle kulturen i Ledelsessekretariatet, hvor vi prioriterer videndeling og samarbejde - og ser arbejdsfællesskabet som en forudsætning for at nå i mål med opgaver og som en motiverende faktor. Samtidig skal du have øje for de balancer, konsulenterne hele tiden skal finde fx i forhold til det decentrale over for det centrale, og det at være loyal over for både centerchefen og Absalon.

Du har erfaring med forandringsprocesser i en kompleks organisation. Du er processtærk og har erfaring med, hvad der kræves for at gennemføre udviklings- og forandringsprocesser i en stor organisation. Du har blik for elementer som procesplanlægning, inddragelse, udvikling og implementering.

Derudover forventer vi os, at du:

  • kommunikerer enkelt og præcist på skrift
  • har stærke proces- og projektkompetencer
  • har en relevant akademisk uddannelse

Dine arbejdsopgaver
Dine opgaver falder overordnet i to dele: Du skal være personaleleder for syv løsningsorienterede og engagerede konsulenter i Ledelsessekretariatet. Du skal understøtte en af vores to faglige direktører, enten direktøren for Pædagogik og Ledelse eller direktøren for Sundhed, Social og Engineering.

Du bliver personaleleder i en matrixorganisation. Til daglig er du personaleleder for syv konsulenter, hvis opgaver defineres af Absalons syv faglige centerchefer. Du skal sparre med konsulenterne, have blik for synergimulighederne på tværs og i det hele taget gøre dit for at konsulenterne kan understøtte centercheferne bedst muligt - samtidig med at organisationen bindes bedre sammen. Du skal have øje for de organisatoriske behov og processer samt bidrage til, at de lykkes bedst muligt uafhængigt af hvem der er projektejer. Du skal være proaktiv, se “mellemrummene” i organisationen og sørge for at der bliver taget hånd om dem enten af andre eller af dig selv.

Ledelsesunderstøttelsen af direktøren består af både stort og småt. Det kan fx være: Tovholder på mødeaktiviteter ved at forberede og følge op på møder for fx direktørens chefteam, chefmøder for alle Absalons chefer, møder med eksterne samarbejdspartnere mv. PA-funktioner og sparringspartner for direktøren. Du skal være indstillet på helt lavpraktiske opgaver for at bidrage til, at direktørens kalender hænger sammen og der prioriteres rigtigt. Samtidig er du direktørens sparringspartner i forhold il. både drift og udvikling, så når I har etableret en tillidsfuld relation bliver du en del af et fortroligt ledelsesrum.

Dine kollegaer
Du bliver en del af Ledelsessekretariatet, hvor vi er i alt 15 medarbejdere. Det er Ledelses­sek­­retariatets målsætning, at vi bidrager til et samlet Absalon gennem sammenhængende løsninger og gode samarbejdsrelationer. Du kommer til at indgå i et miljø præget af en glad og uhøjtidelig stemning, tæt på Absalons øverste ledelse, hvor vi lægger vægt på en god omgangstone og faglig sparring.

Dit arbejdssted bliver Slagelsevej 7, 4180 Sorø indtil starten af 2021, hvor vi flytter til vores nybyggede campus lige ved stationen i Slagelse.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. juni 2019.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Sekretariatschef Nanna Ferslev på tlf. 7248 1260.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest d. 8. april 2019.
  • Vi afholder 1. samtaler den 12. april og evt. den 23. april, samt 2. samtaler den 25. april 2019.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen.
Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.
Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Praktisk information
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
08-04-2019
Kviknummer:
LJA-71601313
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Midtsjælland
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Midtsjælland
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Midtsjælland
Slots- og Kulturstyrelsen
Storkøbenhavn