Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ph.d.-stipendium i Embodied Interaktion & Kognition

Syddansk Universitet

Fyn
Oprettet:
14-03-2019
Udløber:
01-04-2019

Ved Institut for Sprog og Kommunikation er en stilling som ph.d.-stipendiat inden for Embodied Interaktion & Kognition ledig til besættelse pr. 15. august 2019 eller snarest herefter.

Stipendiet er knyttet til projektet: ”How do University College Students Read? A Cognitive Video-Ethnographic Study”. Projektet undersøger, hvilke udfordringer der opstår når studerende læser digitalt eller analogt i forskellige naturlige kontekster. Formålet er at blive klogere på, hvad udfordringerne består i og betinges af, så der kan tages højde for dette ifm. valg af læse-medie, forberedelse og planlægning af undervisningen. Projektet er i sin teoretiske og metodiske forankring multidisciplinært, idet det kobler kognitiv etnografi og økologisk, embodied interaktionsanalyse.
Den foretrukne ansøger vil skulle udforske autentiske læsepraksisser i et økologisk-kognitiv perspektiv mhp. at designe interventioner for den enkelte og ifm. undervisningen. Data vil overvejende være danske.

Du kan læse mere om stillingen på vores hjemmeside https://www.sdu.dk/da/service/ledige_stillinger/1033820

Praktisk information
Oprettet:
14-03-2019
Udløber:
01-04-2019
Kviknummer:
LJA-71571777
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Forskning og udvikling
Beliggenhed