Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorelever til spændende uddannelsesmiljø

Mercantec

Midtjylland
Oprettet:
13-03-2019
Udløber:
30-03-2019

Har du lyst til en alsidig elevuddannelse i et spændende og serviceorienteret uddannelsesmiljø, så har vi jobbet til dig.

Mercantec søger 2 elever til studieadministrationen og økonomi pr. 12. august 2019.

Elevuddannelsen er toårig med speciale i offentlig administration. Du vil i løbet af de to år blive tilknyttet både studieadministrationen og økonomi.

I studieadministrationen får du indsigt i opgaverne omkring administration af elever og kursister fra indmeldelse til afsluttet eksamen. I løbet af din uddannelse får du derfor stor indsigt i de administrative opgaver på en stor uddannelsesinstitution.

I økonomiafdelingen vil du bl.a. komme til at arbejde med månedsregnskab, debitorer, kreditorer samt mange af de andre opgaver, som hører under økonomiafdelingen.

Lidt om dig
Du har en EUX Business. Som person er du frisk og udadvendt og tager gerne imod nye og udfordrende opgaver. Du tager selv initiativ og ansvar, og du følger dine opgaver til dørs. Du har lyst til og interesse for opgaver inden for administration og økonomi, og du har gode IT kundskaber.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK/Stat. Tiltrædelse pr. 12. august 2019. Arbejdsstedet er i Viborg

Hvis du vil vide mere…
Er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Marianne Woldemar på tlf. 89 50 33 40 eller afdelingsleder Hanne Mohr Christiansen på tlf. 89 50 33 30.

Din ansøgning sender du via vores hjemmeside senest fredag den 30. marts 2019. Vedhæft ansøgning og CV samt kopi af eksamensbevis eller seneste terminskarakter.

Alle interesserede opfordres til at søge uafhængigt af personlig baggrund.

Praktisk information
Oprettet:
13-03-2019
Udløber:
30-03-2019
Kviknummer:
LJA-71532438
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed