Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nævnenes Hus i Viborg søger engagerede jurister

Nævnenes Hus

Midtjylland
Oprettet:
12-02-2019
Udløber:
26-02-2019

Vil du være med til at gøre Nævnenes Hus til Europas bedste klagesagsmyndighed? Og har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø hvor ambitioner, initiativ og holdånd vægtes højt. Så skal du søge en af stillingerne som jurist i Nævnenes Hus

Nævnenes Hus er en styrelse under Erhvervsministeriet, som leverer sekretariatsbistand til en række uafhængige domstolslignende nævn. Med vores ønske om at være Europas bedste klagesagsmyndighed er der fokus på at yde professionel og effektiv juridisk sekretariatsbistand samt at vores omgivelser oplever en åben og tilgængelig kultur. Husets ca. 200 medarbejdere bidrager aktivt til, at Nævnenes Hus opleves som en god arbejdsplads i Viborg.

Som jurist i Nævnenes Hus vil du blive en del af et stærkt fagligt miljø med gode muligheder for at udvikle skarpe juridiske kompetencer, og få mulighed for at specialisere dig, ligesom der naturligvis også vil være rig mulighed for at rokere internt i Nævnenes Hus, hvis du ønsker nye udfordringer.

Vi søger et antal jurister til;

 • Sekretariatsbetjening af Miljø- og Fødevareklagenævnet, hvor du vil blive beskæftiget indenfor natur- og miljøbeskyttelsesloven, herunder med miljøvurderingsloven, VVM-bekendtgørelsen, vandløbslovgivning, marine- og søområder, strandbeskyttelseslinjer og museumsloven.
 • Sekretariatsbetjening af Planklagenævnet, hvor du vil blive beskæftiget med planloven, herunder lokalplan- og landzoneområdet

Dine opgaver
Alt efter hvor du bliver placeret, vil du indgå i et område, der forbereder sager til et eller flere uafhængige nævn. Du får ansvaret for at udarbejde udkast til afgørelser og forelæggelse af disse. Du vil også blive inddraget i løsningen af generelle juridiske spørgsmål, som vedrører driften af husets og nævnets virksomhed.

Huset har ambitioner om at skrive afgørelser i høj kvalitet og være effektive i vores sagsbehandling. Vi forventer derfor, at du sætter en ære i at træffe afgørelser på et fagligt højt niveau og samtidig nå målene for sagsbehandlingstider.

Som led i klagesagsbehandlingen skal du også varetage kontakten med nævnets eksterne interessenter: Borgere, kommuner, virksomheder og advokater m.fl.

Din profil
 • Du er uddannet cand. jur./cand.merc.jur. eller er ved at afslutte studiet med gode karakterer, har et højt fagligt ambitionsniveau, og du:
 • Har interesse for offentlig ret, herunder forvaltningsret
 • Har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner
 • Er god til at analysere komplicerede sager og har blik for detaljer
 • Arbejder struktureret, kan bevare overblikket og træffer de rigtige beslutninger
 • Samarbejder godt med både kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling fra en offentlig myndighed, domstolene eller et advokatkontor, men nyuddannede kan også komme i betragtning.

Som person er du
 • Effektiv og med faglig stolthed
 • I besiddelse af gode samarbejdsevner
 • Omstillingsparat, robust og et stort ønske om at udvikle dine juridiske kompetencer
 • Interesseret i at bidrage til udviklingen af det faglige og sociale miljø
 • Indstillet på aktivt at dele viden

Ansættelse
Du ansættes efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet.

Ansøgning
Søg stillingen på nævneneshus.dk senest den 26. februar 2019. I forbindelse med 1. samtalen, vil der være en faglig case, mens der til 2. samtale vil blive foretaget personlig-hedstest og logiktest. Vi forventer at afholde 1. samtaler den 28. februar og 1. marts og 2. samtaler den 13. og 14. marts.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef for Miljø og Natur Susanne Kirkegaard Brodersen på tlf. 72 40 57 57 eller områdechef for Plan og Energi Christian Højgaard på tlf. 72 40 58 71. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-rekrutteringspartner Abigael Kingsley Buah på tlf. 91 33 71 92.

Hvem er Nævnenes Hus?
Nævnenes Hus er en styrelse under Erhvervsministeriet, placeret i hjertet af Viborg i lyse og indbydende lokaler med albuerum og højt til loftet. Styrelsens kerneopgave er at sikre en professionel juridisk sekretariatsbetjening af en række uafhængige anke- og klagenævn. Vi vil være Europas bedste klagesagsmyndighed, og det mål vil vi nå gennem et stærkt fagligt miljø i en forandringsparat organisation, hvor vi tillader os at sigte mod stjernerne for så vidt angår såvel medarbejderglæde, som faglighed. Har du ambitionerne, modet og de rette kvalifikationer, så grib chancen for at blive en vigtig del af Nævnenes Hus.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Praktisk information
Oprettet:
12-02-2019
Udløber:
26-02-2019
Kviknummer:
LJA-70622853
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland