Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Til tidsbegrænset stilling søger Fødevarestyrelsen en naturvidenskabelig medarbejder til Dyrevelfærd & Veterinærmedicin, Glostrup

Fødevarestyrelsen, Glostrup

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-02-2019
Udløber:
28-02-2019

Har du lyst til faglige udfordringer? Vil du arbejde inden for områderne veterinærmedicin, dyrevelfærd og dyreforsøg i et politisk, strategisk, vækst- og kundeorienteret perspektiv?

Så har vi en tidsbegrænset stilling som naturvidenskabelig medarbejder i Dyrevelfærd & Veterinærmedicin, som måske er noget for dig!

Antibiotika, sundhedsrådgivning, monitorering af restkoncentrationer, behandling af data fra VetStat, foderlægemidler, dyrevelfærd for produktions- og hobbydyr samt regulering og godkendelse af dyreforsøg – alt sammen ofte under intens politisk bevågenhed – er nogle af de temaer, som er med til at gøre opgaverne i vores hverdag interessant, udfordrende og vedkommende.

Du skal som vores kommende medarbejder og kollega have lyst til at blive en aktiv del af et travlt team af engagerede mennesker med en hverdag præget af professionalisme, prioritering og politik – samt humor, helhedssyn og holdånd!

Som udgangspunkt vil du blive en del af sektionen for Veterinærmedicin.

Vi forventer,
• at du har en naturvidenskabelig baggrund (fx dyrlæge eller agronom) og 3-5 års erfaring fra en styrelse, et departement eller en politisk styret organisation
• at du har et godt kendskab til IT, herunder MS-Office-pakken
• at du er analytisk og har lyst til at arbejde med data
• at du er udadvendt og kan arbejde både selvstændigt og i team
• at du er fleksibel og trives i en hverdag med mange bolde i luften og hyppige retningsskift
• at du kan lide at arbejde teambaseret med kolleger med forskellige faglige baggrunde – fx i projektform
• at du har et godt humør og synes det er vigtigt, at vi alle bidrager til en god stemning på arbejdspladsen

Det vil være en fordel, hvis
• du er dyrlæge
• du har relevant erfaring

Opgaver
• minister- og departementsbetjening
• udarbejdelse og revision af regler, udvikling af ordninger samt formulering af vejledninger på veterinærmedicin, dyrevelfærdsområdet samt forsøgsdyrsområdet i samarbejde med kontorets øvrige ansatte
• samarbejde med øvrige myndigheder, brancher og interesseorganisationer både i Danmark og internationalt – herunder naturligvis EU
• planlægning af kontrol- og monitoreringsopgaver samt databehandling og -administration

Om os
Dyrevelfærd & Veterinærmedicin består af ca. 40 medarbejdere fordelt på tre sektioner: Veterinærmedicin, Dyrevelfærd og Forskning, Formidling og Forsøgsdyr. Fælles for vores opgaver er, at de er samfundsvigtige og ofte har en bred interesse fra presse, offentlighed og politikere. Vi er derfor naturligt den enhed i Fødevarestyrelsen, der har mest ministerbetjeningsarbejde.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Stillingen er tidsbegrænset og udløber den 31. marts 2020.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet, og tjenestestedet er Fødevarestyrelsen, Dyrevelfærd & Veterinærmedicin, Stationsparken 31, 2600 Glostrup.

Vil du vide mere
Så kontakt dyrlæge Mette Kirkeskov Sie: 72276935 eller læs om os på www.fvst.dk.

Ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. andet relevant materiale online i vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job, senest den 28. februar 2019. Samtaler forventes at finde sted 11., 13. og 14. marts 2019.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
12-02-2019
Udløber:
28-02-2019
Kviknummer:
LJA-70622633
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed