Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business analyst til Operationelt Indkøb

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Storkøbenhavn
Oprettet:
11-02-2019
Udløber:
04-03-2019

Har du solid erfaring med udarbejdelse af indkøbsanalyser? Og brænder du for BI-rapportering?

Banedanmark søger en fagligt dygtig business analyst til indkøbsområdet indenfor opgaver, der centrerer sig om indkøbsanalyser, konkurrenceudsættelser, BI-rapportering og indkøb. Du bliver en del af sektionen Operationelt Indkøb, der rådgiver, koordinerer og foretager indkøb af banetekniske- og administrative varer og ydelser.

Du vil indgå i et team på otte engagerede og dygtige kollegaer, hvor du vil opleve en fri omgangstone med sund respekt for hinanden. Vi lægger vægt på videndeling og sparrer derfor gerne med hinanden, så vi sikrer høj professionel håndtering af vores arbejde. Du vil endvidere møde et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til grin og god humor.

Indkøbsanalyser, BI-rapportering, konkurrenceudsættelser og indkøb
En af dine vigtige opgaver i 2019 bliver at udarbejde en analyse, der beskriver fordele og ulemper for Banedanmark ved at in-source eller outsource en fabrik. Analysen skal afdække, hvorvidt det er en fordel at fortsætte med den gældende praksis eller om det bedre betaler sig at ændre konstruktionen. Opgaven foregår i samarbejde med andre nøglepersoner i sektionen og den øvrige organisation.

Udover denne opgave vil du endvidere få fokus på at medvirke til at udarbejde BI-rapporter samt trække og analysere data via BI rapporter.

Operationelt Indkøb gennemfører desuden en række konkurrenceudsættelser og indkøb af såvel banetekniske som administrative varer og ydelser, herunder opfølgning, hvilket du også vil blive involveret i at løse.

Erfaring med indkøbsanalyser og konkurrenceudsættelser
Vi forestiller os, at din uddannelsesmæssige baggrund er akademisk, f.eks. indenfor erhvervsøkonomi og indkøb. Du har kompetencer og erfaring med at udarbejde indkøbsanalyser, herunder dataindhentning, validering af data, rapportering og skriftlig fremstilling. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra indkøb i en større virksomhed. Du har endvidere superbruger erfaring med SAP, BI værktøjer, SAP BI, Power BI og Excel.

Det er en fordel, hvis du har gennemført en række konkurrenceudsættelser allerede, eller du har interesse for at lære det. Der vil i 2019 blive gennemført såvel ekstern undervisning som sidemandsoplæring for så vidt angår de enkelte konkurrenceudsættelser.

Det er vigtigt, at du trives med både analyseopgaver og hands-on-opgaver i et samarbejde med såvel Banedanmarks interne organisation som med vores leverandører. Du bliver en vigtig medspiller i en spændende forandringsproces mod en målrettet og effektiv indkøbsstyring. Vi værdsætter en proaktiv og løsningsorienteret tilgang, hvor du tager initiativ til forbedringer og kommer med konkrete løsningsforslag.

Løn og ansættelsesforhold
Som akademiker ansættes du i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt sektionschef Maria Mose Hansen. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Praktisk information
Oprettet:
11-02-2019
Udløber:
04-03-2019
Kviknummer:
LJA-70598305
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration,
Ledelse
Beliggenhed