Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til Tietgen Handelsgymnasium

Tietgen Handelsgymnasium

Fyn
Oprettet:
07-02-2019
Udløber:
21-02-2019

Tietgen Handelsgymnasium søger underviser i faget

  • Virksomhedsøkonomi

Kvalifikationer: Som underviser på et gymnasium skal du have en uddannelse på kandidatniveau. Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring.

Vi har en international profil med undervisning på engelsk, og du bedes derfor oplyse, om du kan undervise i dit fag på engelsk.

Frem for alt skal du kunne lide at arbejde med unge mennesker og have lyst til både at formidle dine fag og deltage aktivt i skolens liv.

Om os: Tietgen Handelsgymnasium er et af Danmarks største gymnasier med over 1.400 elever. Gymnasiet har et fagligt stærkt og engageret lærerkorps, som arbejder tæt sammen i team og faggrupper. Skolens værdier er oplevelser for livet, individet i fællesskabet og samarbejde. Vi lægger vægt på, at vores elever får både høj faglighed og studiekompetencer, og at de udvikler sig menneskeligt, mens de går hos os.

Løn- og ansættelsesvilkår: Tiltrædelse snarest muligt. Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Yderligere oplysninger: Læs mere om Tietgen Handelsgymnasium på http://www.tietgen.dk/handelsgymnasium eller kontakt rektor Dorthe Wang på mail dowa@tietgen.dk eller telefon 6545 2203.

Ansøgning modtages kun via ansøgningsformular på skolens hjemmeside http://www.tietgen.dk/job  hvor du bedes vedhæfte din ansøgning, CV samt eksamensbevis (samlet i én fil).

Ansøgningsfrist: torsdag d. 21. februar 2019. 

 

 

Praktisk information
Oprettet:
07-02-2019
Udløber:
21-02-2019
Kviknummer:
LJA-70491096
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland
Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive)
Vestjylland