Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter/-hjælpere søges, til primært dagvagt, 35 timer om ugen - Område Syd

Birkehuset

Sydsjælland inkl. Møn
Oprettet:
10-01-2019
Udløber:
25-01-2019

Der er mulighed for at vælge weekendvagt hver 2. eller 3. uge. Hvis der ønskes weekendvagt hver 3. uge, indebærer det 10 aften eller nattevagter på et år, som planlægges sammen med dig.

Stevns Kommunes hjemmepleje Område Syd, er i gang med at implementere DigiRehab, der er et trænings- og analyseværktøj, målrettet til at styrke vores borgeres fysiske formåen og selvhjulpenhed.

Vores arbejde med borgerne i fokus, er ud fra en rehabiliterende tilgang og mest muligt borgerinddragelse. Både i tidsafgrænsede forløb og i forhold til de daglige opgaver, hos borgerne. Vi har ugentlige møder hvor der sættes ekstra fokus på disse forløb.

Vi vægter en høj faglighed og tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor gode kollegaer skaber rammen om et godt læringsmiljø.

Vi arbejder struktureret med kompetenceudvikling og du vil få rig mulighed for at arbejde med dine kompetencer, såvel som at tilegne dig nye færdigheder.

Kompleksiteten i vores opgaver, afspejler vores forventninger til dig som ny kollega. Formår du at arbejde teamorienteret og med en høj grad af selvstændighed, er det måske dig vi søger.

Vi har base på ”Birkehøj” i Store Heddinge. Kørekort en forudsætning.

Kan du se dig selv i denne stilling, så send din ansøgning, samt uddannelsespapirer via linket nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfristen er den 25. januar 2019.

Samtaler forventes afholdt i uge 5.


Tiltrædelse den 1. marts 2019 eller efter aftale.

For yderligere information omkring stillingen, kan der rettes henvendelse til Gr.leder i hjemmeplejen Anita Bager på tlf.: 21 39 05 72 eller Hjemmeplejeleder Tine Gylling på tlf.: 51 16 80 75

Praktisk information
Oprettet:
10-01-2019
Udløber:
25-01-2019
Kviknummer:
LJA-69499699
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Socialvæsen,
IT
Beliggenhed