Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rehabiliteringsteamet søger social- og sundhedsassistent til stilling i skiftende vagter

Bornholms Regionskommune

Bornholm
Oprettet:
08-01-2019
Udløber:
18-01-2019

Vi savner dig, der har lyst til at bruge dine stærke faglige og personlige kompetencer i en hverdag fyldt med fagligt fokus, godt humør og stærkt samarbejde. Vi har brug for dig, der har mod på at køre både aften og dagvagt – og på hele øen som din arbejdsplads. Du kan nyde vores smukke kyststrækninger og natur, mens du kører fra den ene borger til den anden.

Stillingen er på 28 - 35 timer med arbejde hver anden weekend.

I Rehabiliteringsteamet arbejder social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper, ergoterapeut, fysioterapeut og sygeplejerske side om side med borgere og pårørende i et målrettet rehabiliteringsforløb. Ved opstart af forløbet formulerer borgeren med støtte fra Rehabiliteringsteamet et overordnet mål for forløbet. Målet kan relatere sig til de hverdagsopgaver, som borgeren har brug for støtte til, men det kan også repræsentere borgerens drøm. Det formulerede mål understøttes af et eller flere delmål, som er med til at præcisere retningen for forløbet og de faglige indsatser.
Borgerne kan være tilknyttet Rehabiliteringsteamet i op til 8 uger – og tiden går hurtigt. Det er nødvendigt med et kontinuerligt fokus på udvikling, optimal udnyttelse af borgerens ressourcer og potentiale, på løbende tilpasning af indsatser og på afslutning af indsatser.
Vi arbejder med borgere med meget forskellig baggrund, med mange forskellige udfordringer og med meget forskellig tyngde i opgaven. Det stiller krav til os, og dermed dig, om

  • at have en fokuseret tilgang til arbejdet med borgeren
  • at være stærk i din kommunikation 
  • at have en velfunderet og skarp dokumentationspraksis
  • gode evner til at skabe relationer
  • gode evner til ved hvert eneste besøg at støtte borgerne til at tro på deres egne muligheder og potentiale
  • at fastholde gå-på-modet og motivere borger til at yde lidt ekstra
  • at varetage praktisk hjælp, personlig pleje og sygeplejefaglige opgaver
  • at samarbejde med mange fagligheder og ikke mindst borger og pårørende
  • at rumme faglig åbenhed
  • at bidrage til et fælles fokus på læring, kompetenceudvikling og optimale rehabiliteringsforløb

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet straffeattest og børneattest ved ansættelse.

Det er et krav, at du har kørekort.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 18. januar 2019.

Ansættelsessamtaler vil foregå i uge 4.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lena Hartelius på 5692 7051 eller Charlotte Lind på 5692 6053.

Center for Ældre  

Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte, og vi er blandt de fremmeste i Danmark indenfor vores område. En høj faglighed og villighed til at tænke utraditionelt og innovativt fører ofte til, at vi finder nye perspektivrige løsninger.

Med et konstant fokus på det enkelte menneske som eksperten i sit eget liv, arbejder vi blandt andet med Borgernær Dokumentation, hvor journalføringen sker i nuet, sammen med borgeren og indtastes elektronisk på enten PDA, tablet og/eller computer. I Center for Ældre arbejder vi tværfagligt og rehabiliterende med udgangspunkt i borgerens mål, ønsker og drømme.

Vi samarbejder på tværs af centrets enheder med borgerne, deres familier og et stort netværk af frivillige. Det sker for at kunne imødekomme den enkeltes ønske om at leve et helt, aktivt og meningsfuldt liv - med så stor grad af selvstændighed og selvbestemmelse som muligt.

Hvis du bliver en del af holdet hos Center for Ældre, får du masser af muligheder for selvudvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På http://www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På http://www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://næstestopbornholm.dk/

Praktisk information
Oprettet:
08-01-2019
Udløber:
18-01-2019
Kviknummer:
LJA-69431350
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Socialvæsen,
IT
Beliggenhed