Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arkitekt med erfaring inden for restaurering til Kronborg

Slots- og Kulturstyrelsen

Storkøbenhavn
Oprettet:
22-12-2018
Udløber:
20-01-2019

Får bevaring af et verdensarvsmonument med slot, borg og fæstning dit hjerte til at banke? Og vil du yde dit til, at kommende generationer også får glæde af et af Danmarks vigtigste slotte? Så læs videre her.

Om jobbet
Stillingen er placeret i Slots- og Kulturstyrelsens Center for Slotte og Haver, som har ansvar for drift og ved-ligehold af en Danmarks mest spændende ejendomsporteføljer, herunder også Kronborg. Du vil sammen med en række andre fagligheder som landskabsarkitekter, gartnere, teknikere, maskinmestre, ejendomsudviklere m.fl. indgå i et team omkring ejendommen, som i fællesskab vedligeholder, udvikler og administrerer Kronborg.

En af dine væsentlige opgaver bliver at udfylde rollen som bygherre og i samarbejde med styrelsens restau-rerings- og projekteringsafdeling gennemføre vedligeholdelses- og genopretningsarbejder for at bevare Kronborg bedst muligt. Du vil få ansvar for gennemførelse af bygningssyn.

Du vil også skulle holde et vågent øje med omgivelserne og gennem dit kendskab til kommune- og lokalplaner sikre, at Kronborgs status som verdensarv bliver respekteret, ligesom du vil forholde dig til lejere og brugeres ønsker om ændringer i lejemål.

Om dig
Du er uddannet arkitekt, har en strategisk tilgang til bevaring af historiske ejendomme, og har solid erfaring med planlægning og gennemførelse af restaureringsarbejder. Du kan planlægge langsigtet og styre vedlige-holdelsesindsatser sikkert i mål. Du kommunikerer klart og tydeligt i både skrift og tale og evner at skabe gode samarbejdsrelationer og netværk både internt og eksternt.

Du:

  • Er velbevandret indenfor restaurering og bygningshistorie
  • Evner at tænke og planlægge strategisk
  • Kan agere i en kompleks struktur med mange interessenter
  • Er åben for nye måder at løse gamle problemer på

Det er en fordel hvis du har erfaring med projektledelse og viden om kunsthistorie.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsstilling som fuldmægtig eller specialkonsulent alt afhængig af ansøgers erfaring og kompetencer. Tiltrædelse per 1. marts 2019. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Det er en betingelse for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde sikkerheds-godkendelsen under ansættelsen.

Information og ansøgning
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til enhedschef Jens Borsholt på tlf.: 41 28 94 66 eller på mail jbt@slks.dk.

Du kan læse mere om Slots- og Kulturstyrelsen på www.slks.dk.

Ansøgningen sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.slks.dk/job senest den 20. januar 2019. Du bliver guidet gennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen”.

Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at holde jobsamtaler i uge 4-5.

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Praktisk information
Oprettet:
22-12-2018
Udløber:
20-01-2019
Kviknummer:
LJA-69056641
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Bygge og anlæg
Beliggenhed