Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Driftstekniker, maskinmester, ingeniør e.l. søges til styring på CTS o.a. tekniske anlæg

KU - HUM - Fakultetet

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-12-2018
Udløber:
20-01-2019

Københavns Universitet søger en erfaren og struktureret medarbejder til styring af tekniske anlæg i driftsområde Søndre-City

Om Campus Service Søndre City
Campus Service Søndre City er en driftsfunktion, som servicerer bygninger og brugere i Søndre og City campusområder på Amager og i Københavns centrum.

Du tilknyttes ”City” som betjener to lokationer i det centrale København. City består af både det tidligere ”Kommunehospitalet” samt universitetets historiske bygningskompleks i indre by.

Bygningsmassen i City udgør ca. 110.000 m2 i primært ældre og fredede ejendomme.

Om jobbet
Du refererer til vedligeholdelseschefen på City og indgår i et team på 8 personer som drifter og vedligeholder bygningerne på City-lokationen.

Dine opgaver vil koncentrere sig om styring på hhv, en Siemens og Honeywell platform, men omfatter derudover en strammere styring, dokumentation og struktur på de øvrige driftsanlæg i City.

Der er generelt fokus på at generere større effektiviseringer på energisiden gennem styring og fokus på at få alle anlæg koblet på CTS.

Der foregår herudover en generel udvikling af styrings- og afrapporteringsplatforme på hele universitetet ifm. implementering af et facilities management system – MainManager samt MinEnergi.

Driftsafdelingens overordnede mål er stabil og robust drift af bygninger og anlæg på campus.

Herudover løser du opgaver ifm. den daglige drift, løbende udskiftnings- og ombygningsarbejder på anlæg, ledninger, forsyning mm., herunder kontakt til eksterne leverandører og rådgivere samt løbende kontrol ift. kvaliteten af leverede løsninger og leverancer.

Din opgave er, sammen med vedligeholdelseschefen, at sikre optimering, vedligehold og styring af de tekniske anlæg og installationer, herunder at videreudvikle på arbejdsgange, struktur og dokumentation af servicearbejde på de tekniske anlæg. – også i KUs Facility Management system (FM).

Du tilbydes et job i en afdeling med bredt favnende opgaver som indebærer mulighed for udvikling og ansvar i stillingen. Der er et stærkt kollegialt sammenhold med en uformel omgangstone.

Jobbet indebærer

 • Foretage styring af bygningernes tekniske anlæg, herunder CTS
 • Foretage overvågning og rapportering på tekniske anlæg
 • Analyse af tekniske problemstillinger samt beskrive tekniske løsninger for udbud/udvikling
 • Tilsyn og styring af vedligeholdelsesprojekter ved eksterne leverandører
 • Oplæg til optimering og modernisering af tekniske anlæg samt energiforbedringer
 • Indgå i den fælles driftsorganisation og løse afdelingens opgaver herunder reparation og servicering af anlæg.
Som ansøger forventer vi, at du er/har

Du forventes at være omhyggelig, struktureret og et absolut ordensmenneske med kendskab fra en tilsvarende driftsvirkelighed og minimum 3-5 års erfaring.
 • En faglige relevant baggrund
 • Erfaren IT bruger med forståelse og interesse for IT baseret opgaveløsning
 • Erfaring med CTS-anlæg, styring og drift
 • Tilstands- og kvalitetsvurdering af tekniske installationer
 • Samarbejdsfokuseret ift. kollegaer og en positiv tilgang til opgaveløsning i samarbejde med vores brugere og i faglige fællesskaber på KU

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker efter reglerne i Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og Cirkulære om organisationsaftale for Håndværkere i staten eller Cirkulære om organisationsaftale for Maskinmestre i land. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Du kan læse mere om Københavns Universitet på www. ku.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du er velkommen til at kontakte Vedligeholdelseschef Kasper Fløyel på tlf. 9356 5247.

Ansøgning
Send din ansøgning elektronisk vedlagt CV og evt. relevant dokumentation via jobportalen http://jobportal.ku.dk/administrative-og-forskningsunderstoettende-stillinger/administration-it-og-service/ (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget)

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist er d. 20. januar 2019. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 5.

Praktisk information
Oprettet:
12-12-2018
Udløber:
20-01-2019
Kviknummer:
LJA-68806576
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed