Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kantineleder til Læreruddannelsen og HF i Nørre Nissum

VIA University College

Vestjylland
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
19-06-2019

Læreruddannelsen i Nørre Nissum, der har ca. 55 ansatte og ca. 350 studerende, søger fra 1. september 2019 en kantineleder, hvor du kommer til at stå i spidsen for kantinen, som er et dynamisk og spændende samlingspunkt for de studerende og ansatte, både ernæringsmæssigt og kulturelt. I tilknytning til læreruddannelsen i Nørre Nissum er der desuden en velfungerende HF afdeling med ca. 150 elever. I den nærmeste fremtid forventes stedet også at bestå af en kostskole, hvortil kantinelederen også skal bistå forplejningen.

Opgaven som kantineleder
Det daglige arbejde består dels i at planlægge menuer og have ansvaret for produktionen af fremragende hjemmelavet mad af gode og friske råvarer. Kantinen er det naturlige samlingspunkt, hvor den daglige kaffepause, frokost, gæstebespisning eller hyggestund finder sted, og hvor alle glæder sig til at komme for at spise.

Derudover skal kantinelederen være indstillet på at indgå i relevante aktiviteter med eleverne, såsom etablering af køkkenhave og andre aktiviteter med udgangspunkt i maden. Der må påregnes enkelte dage, hvor aktiviteterne ligger uden for normal arbejdstid.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag i dagtimerne. Enkelte aften- og weekendvagter vil forekomme. Kantinelederen har ansvaret for kantinens personale, den daglige drift samt økonomi.

Dine kompetencer
Du er uddannet kok, køkkenchef, professionsbachelor i ernæring og sundhed, økonoma eller lignende. Du har dokumenterede gode erfaringer med fremstilling af sund kost og drift af et køkken samt dine egne ideer til, hvordan vi kan gøre kantinen til et endnu mere positivt møde- og spisested.

Du er en ansvarlig og nærværende personaleleder og har blik for den enkeltes behov. Du er samarbejdsorienteret og serviceminded over for husets studerende og øvrige brugere. Du kommunikerer naturligt på platforme om kantinen og dens tilbud, så de studerende ved, hvad de kan forvente – og så overrasker du engang imellem, når kantinen tager initiativ, ingen havde regnet med!

Vi forventer, at du har solide og positive erfaringer med konceptudvikling, personaleledelse og –opfølgning, budgetlægning og løbende økonomistyring samt egenkontrol.

Vi tilbyder
- Et spændende uddannelsesmiljø, hvor der dagligt kommer studerende, konferencedeltagere, mødedeltagere og medarbejdere.
- Muligheder for at videreudvikle en spændende og velfungerende kantine sammen med medarbejdere
- Dejlige, funktionelle rammer, - såvel køkken som kantinefaciliteter
- Erfaringsudveksling i netværk for kantineledere i VIA

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftaler. Der er tale om en stilling uden højeste arbejdstid.

Dit ansættelsessted er Svinget 5, Lemvig, og stillingen hører under Facility Management. Din nærmeste leder i det daglige er Chef for Facility Management Per Rye Jensen.

Er du interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Per Rye Jensen på pr@via.dk eller på mobil 8755 0808.

Ansøg stillingen gennem vores rekrutteringssystem, så vi har din ansøgning senest den 19. juni 2019.

Vi forventer at holde samtaler den 1. juli 2019.

Læs mere information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger.

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.

 

Praktisk information
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
19-06-2019
Kviknummer:
LJA-73847171
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Hotel og restauration,
Ledelse
Beliggenhed