Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef for afdeling for Data- og Informationshåndtering i Forsvarets Efterretningstjeneste

Forsvarets Efterretningstjeneste

Storkøbenhavn
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
31-05-2019

Operation- og Indhentningssektoren søger en kontorchef for afdelingen for Data- og Informationshåndtering.

Om os:
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er en all-source efterretningstjeneste, der beskæftiger sig med alle typer af informationsindhentning. Operation- og Indhentningssektoren har ansvaret for at indsamle informationer samt at stille de indhentede informationer til rådighed for Analysesektoren. Afdelingen for Data- og Informationshåndtering har ansvaret for struktureringen og organiseringen af de indhentede oplysninger.

Om stillingen:
Afdelingen består primært af højt specialiserede medarbejdere med vidt forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Du vil skulle indgå som leder af et nyetableret team af dygtige og engagerede chefer, hvor alle brænder for at løse FE’s opgaver.

Den daglige ledelsesopgave fordrer tværfagligt overblik og nuanceret situationsbestemt ledelse. Du skal i tæt samarbejde med nøglemedarbejdere sikre legalitet, sporbarhed, struktur, overblik og informationssikkerhed. Herudover vil der på tværs af afdelingen være fokus på at etablere en kultur, der understøtter fastholdelse og kompetenceudvikling og gør det attraktivt at søge til afdelingen for Data- og Informationshåndtering.

Om dig:
Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau eller en tilsvarende relevant baggrund suppleret med lederuddannelse samt bevist erfaring med ledelse af ledere. Du har erfaring med motiverende og engageret ledelse, herunder forandringsledelse i praksis samt erfaring med efterretningsarbejde, herunder E–kredsløbets dynamik og – samarbejde.

Vi søger en person med stor erfaring med data- og informationshåndtering og førstehåndskendskab til efterretningsmæssige forhold. Du har solid erfaring med opbygning af nye enheder samt ledelse af højt specialiserede medarbejdere, og du kan lede og motivere gennem andre.

Vi lægger vægt på, at du har stor forståelse for sammenhængen mellem teknologi og forretning og kendskab til Forsvarets opbygning og interne processer. Du har evnen til at etablere og vedligeholde relevante faglige netværk, nationalt såvel som internationalt og har gode sprogkundskaber, mundtlige og skriftlige, herunder engelsk på forhandlingsniveau. Du kommunikerer klart i skrift og tale og kan fremlægge komplekse problemstillinger på en forståelig måde.

Du sætter retning og leder afdelingens indsats, så de ønskede resultater opnås. Du har en udadvendt resultatorienteret profil og er god til at opsøge nye muligheder og se uudnyttet potentiale. Jobbets karakter stiller krav om stor fleksibilitet, højt energiniveau samt personligt drive og gennemslagskraft. Der vil blive lagt særlig vægt på evnen til at lede et ledelsesteam, samt motivere og aktivt støtte udviklingen hos både ledere og højt specialiserede medarbejdere.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal i så fald stiles til dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37. Stillingen kan evt. besættes på åremål.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne i hele din ansættelsesperiode. Du er desuden forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer mv.

Arbejdssted:
Forsvarets Efterretningstjeneste, Skydebanevej 8, 2791 Dragør.

Kontakt og ansøgning:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte den lokale HR-partner, telefon 33 32 55 66 – lokal 2213.

Hvis du vil vide mere om løn eller ansættelsesforhold er du velkommen til at kontakte souschef Anne Morits Andersen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, telefon 32665564.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Ansøgningsfristen: 31. maj 2019.

Ansøgning vedhæftet CV og dokumentation for uddannelse skal sendes via stillingsopslaget på https://fe-ddis.dk.

På https://fe-ddis.dk kan du finde oplysninger om FEs opgaver og værdier samt yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Praktisk information
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
31-05-2019
Kviknummer:
LJA-73435215
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Ledelse,
Offentlig administration
Beliggenhed