Menu

Skarp og ambitiøs analytiker med forretningsforståelse til Business Analytics enhed

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Storkøbenhavn
Oprettet:
14-05-2019
Udløber:
02-06-2019

Vi søger ny kollega, som brænder for at udarbejde skarpe analyser baseret på store mængder data sammen med et dynamisk og ambitiøst team

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering (SDFE) er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi går efter de løsninger, der giver størst nytte i samfundet og har fokus på at udvikle data og datainfrastruktur, der kan effektivisere den offentlige sektor og skabe økonomisk vækst. Styrelsen er en del af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet.

Vi søger en dygtig og ambitiøs analytiker til at indgå i Business Analytics-enheden. Du skal gøre det muligt at kombinere data og forretningsstrategi. Du evner især at kommunikere dine analyser af komplekse data til en bred vifte af interessenter. Du forstår og lytter til de behov, som efterspørges af forretningen. Dit analytiske talent viser sig også ved, at du evner at løse forretningsproblemer og kan levere hurtige resultater. Samtidig finder du det også interessant at arbejde med udvikling af analyserne.

Business Analytics-enheden arbejder tæt sammen med styrelsens øvrige strategiske forretningsudviklere om at integrere anvenderne i forretningen og dokumentere den værdi vores data skaber. Målet er at gøre samfundet endnu mere datadrevet og skabe værdi for såvel offentlige som private brugere.

Dine opgaver

Som analytiker får du en unik mulighed for at være med til at præge retningen for vores nye Business Analytics enhed. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige kolleger i et fagligt stærkt team, som står klar til at sætte dig bedst muligt ind i opgaven. Teamet består af solide profiler, som både kender vores forretning og er analysemæssigt er stærke.

Dine opgaver vil primært bestå i at:

 • Udføre kvantitative analyser over anvendernes brug af data
 • Udvikle nye analysemetoder og omsætte resultaterne til ny viden for styrelsen.
 • Understøtte en løbende og dynamisk afrapportering af brugen af data
 • Sikre at de relevante logningsdata om brugen af data gøres anvendelige for analyser
 • Bistå med analyser af værdien af styrelsens data
 • Understøtte og styrke samarbejdet og viden om anvendelsen af data på tværs af hele styrelsen
 • Forankre BA-enhedens analyseværktøjer i styrelsen

Din profil
Vi forventer, at du:
 • Har en relevant akademisk uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomi, matematik, datalogi eller lign.
 • Er nyuddannet eller har et par års erfaring med business analyse, statistiske analyser og har foretaget økonomiske analyser af samfundsmæssige tiltag
 • Er vant til at arbejde med store datamængder, dataudtræk, databehandling mv.
 • Har erfaring med at anvende SAS-software (SAS Visual Analytics, Visual Statistics, SAS Enterprise Guide)
 • Har eller hurtigt kan opbygge en god forretningsforståelse

Som person er du forandringsparat og nysgerrig. Du har gå-på-mod og udviser glæde ved at iværksætte. Du er analytisk og har det nødvendige overblik til at skære opgaverne til sammen med teamet. Du kan navigere i en virkelighed, som du selv er med til at forme og løfte de opgaver, som skal løses for at nå ambitiøse mål. Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner i dit samarbejde med dine kolleger og i den sparring, som vi har med vores kunder.

Vi tilbyder
I BA-enheden er vi 4 kolleger, som arbejder tæt sammen om at opbygge enheden og udvikle nye analyser. Vi brænder for at udvikle analyser og gøre dem brugbare for styrelsens øvrige kollegerne, og vi er begejstrede for at formidle nye analyser til kollegerne i styrelsen. Vi lærer en masse, mens vi arbejder, og vi har det sjovt sammen. Du skal være indstillet på en stejl læringskurve, og vi lover dig fine muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. BA-enheden indgår i kontoret Effektivisering, hvor kollegerne arbejder med at sikre at SDFEs eksisterende data og infrastrukturer skaber størst mulige værdi for det omkringliggende samfund.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som AC-medarbejder i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i Staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende institutioner.

Tiltrædelse den 1. august 2019 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte kontorchef Brian Arreborg Hansen på 21 96 82 41.

Ansøgning
Du søger stillingen online via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 2. juni 2019. Samtaler forventes afholdt i uge 24.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst
Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn. (https://www.linkedin.com/company/styrelsen-for-dataforsyning-og-effektivisering)

 

Gem i min profil
Kontakt

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

 
Rentemestervej 8
Telefon: -
Praktisk information
Oprettet:
14-05-2019
Udløber:
02-06-2019
Kviknummer:
LJA-73364038
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed