Menu

Kommunikatør med flair for kampagnearbejde

Arbejdstilsynet

Storkøbenhavn
Oprettet:
26-04-2019
Udløber:
19-05-2019

Er du proaktiv og kan skrive en hurtig nyhed? Kan du formidle sikkert og overbevisende på mange forskellige kanaler og har flair for kampagnearbejde? Så har du mulighed for at blive en del af Arbejdstilsynets kommunikationsenhed og deltage i vores arbejde med at forbedre arbejdsmiljøet på de danske virksomheder.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå, at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejderne, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.amid.dk.

Velskrivende kommunikatør med gode samarbejdsevner
Du vil som kommunikationsmedarbejder være en del af indholdsteamet i Arbejdstilsynets kommunikationsenhed, og du refererer til kommunikationschefen.

I kommunikationsenheden er vi 14 medarbejdere, der har ansvaret for Arbejdstilsynets eksterne og interne kommunikation. Vi arbejder blandt andet med at formidle viden om arbejdsmiljø til virksomhederne og hermed understøtte virksomhedernes arbejdsmiljøarbejde.

Du får et tæt samarbejde med vores teamkoordinator for ekstern kommunikation og de øvrige 5 medarbejdere, der arbejder med at producere indhold til vores forskellige kanaler, herunder web, sociale medier, nyhedsbreve og intranet. Du kommer desuden til at indgå i teamets arbejde med at udvikle og gennemføre kommunikationskampagner, der bidrager til at forbedre arbejdsmiljøet i udvalgte brancher og målgrupper.

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du:

  • er uddannet journalist, cand.comm. eller har anden relevant uddannelse
  • har kendskab til at udvikle og gennemføre kampagner
  • er god til at skrive og har analytisk sans
  • har erfaring med sociale medier
  • har videoerfaring
  • er proaktiv og har gode samarbejdsevner
  • har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt eller senest den 1. august 2019.

Du får arbejdssted i Arbejdstilsynets afdeling på Østerbro i København.

Du ansættes i henhold til relevant overenskomst.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Anja Binderup på tlf.nr.: 72 20 88 40 eller mail anb@at.dk.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets Koncern HR på tlf.nr.: 7220 5272.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 19. maj 2019.

Der vil indgå en test i ansættelsesforløbet.

Gem i min profil
Kontakt

Arbejdstilsynet

 
Landskronagade 33
Telefon: 72208840
Praktisk information
Oprettet:
26-04-2019
Udløber:
19-05-2019
Kviknummer:
LJA-72832026
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Media
Beliggenhed
Lignende job
Region Sjælland
Vestsjælland
KU - SUND - MUSEION - Kbh K
Storkøbenhavn
VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd
Storkøbenhavn