Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonom til Roskilde Universitet

Roskilde Universitet

Midtsjælland
Oprettet:
11-02-2019
Udløber:
25-02-2019

Som del af RUC's centrale budgetteam tilbyder vi dig muligheden for at spille en aktiv rolle i de mange udviklings-mæssige tiltag, som teamet står overfor i de kommende år. Vi søger en økonom, som har grundlæggende økonomimæssige kompetencer og som har lyst til at prøve kræfter med at styrke og videreudvikle økonomistyringen på Roskilde Universitet.

Arbejdsopgaver og kvalifikationer

På RUC bliver du en del af RUC Budget & Analyse, som består af otte medarbejdere. RUC Budget & Analyse har ansvar for budgettering, rapportering, finanslovsarbejde, controlling, opfølgning, ledelsesinformation og årsrapporter samt udbud og Indkøb. Der vil desuden være andre økonomirelaterede opgaver f.eks. videreudvikling af de økonomiske it-værktøjer. RUC Budget & Analyse er organisatorisk placeret i Finans, IT og Teknik (FIT), der er en del af RUC Administration.

Du vil primært komme til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for økonomistyring og ledelses-information med hovedvægt på rapportering og analysearbejde I forhold til RUC's samlede økonomi - samt videreudviklingen

Vi søger en økonom med en relevant akademisk baggrund. Vi ser positivt på følgende kompetencer og viden:

  • Erfaring med økonomistyringsopgaver i den offentlige sektor.
  • Evne til at tænke analytisk og omsætte viden til løsninger og udviklingsmuligheder.
  • Erfaring med at arbejde med pivottabeller i Excel og kendskab til Navision, ØS LDV, Sharepoint, Power BI og Predictive analysis ol.
  • God politisk grundforståelse og erfaring med arbejde i en koncernlignende organisation.
  • Gode kommunikationsevner og lyst til at være i dialog og derved skabe stærke samarbejdsrelationer på tværs.
  • Selvstændighed og evne til at bedrive åben og gennemsigtig projektledelse.

Jobbet indeholder mange udfordrende arbejdsopgaver, og det forventes, at du er hurtig til at levere og bidrager med energi og drivkraft i teamet.

Mere information
For yderligere oplysninger om stillingen venligst kontakt Budgetchef Mette Hübertz på mh@ruc.dk eller (+45) 4674 3680. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 10-11.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om en ansættelse på fuldtid med reference til Budgetchef Mette Hübertz. Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Der er herudover mulighed for at forhandle tillæg. Vi ser gerne, at du kan begynde den 1. maj 2019 eller snarest derefter.

Ansøgning
Søg stillingen på https://ruc.dk/ledige-stillinger-pa-roskilde-universitet/

Ansøgningen skal indeholde:
  1. Motiveret ansøgning
  2. CV
  3. Dokumentation for uddannelse

Ansøgningsfristen er 25. februar 2019.
Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget i betragtning.

Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os.

 

Praktisk information
Oprettet:
11-02-2019
Udløber:
25-02-2019
Kviknummer:
LJA-70598300
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration,
Ledelse
Beliggenhed