Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktionssekretær

Rigsarkivet, København (Slotsholmen)

Storkøbenhavn
Oprettet:
08-02-2019
Udløber:
01-03-2019

Direktionssekretær til Rigsarkivet
Vil du sidde tæt på Rigsarkivets direktion og hjælpe os med at få alle vores mange data om Danmarks udvikling til at skabe endnu mere værdi for samfundet?

Rigsarkivet er Danmarks fælles hukommelse. Vi indsamler, bevarer og formidler mere end 800 års dokumentation om samfundet både i digital og analog form. I Europa er vi blandt de førende inden for digital samfundsdokumentation. Den plads vil vi bevare og sætter nu endnu mere fokus på bringe vores fælles digitale hukommelse i spil.

I Rigsarkivet har vi store ambitioner. Vi er ved at lægge sidste hånd på vores nye strategi, som bl.a. sætter fokus på at få Rigsarkivets meget store datamængder til at skabe endnu mere værdi for borgere, forskere, virksomheder og offentlige myndigheder. Det skal ske i tæt dialog og samarbejde med vores brugere, og sådan at Rigsarkivet i endnu højere grad bliver en del af den fællesoffentlige digitale infrastruktur.

Vi søger derfor en direktionssekretær, der kan hjælpe direktionen med at styre og drive implementering af strategien. Herudover vil du få ansvar for effektivisering og professionalisering af direktionsbetjening, herunder udvikling af nye retningslinjer og sagsgange.

Stillingsbeskrivelse
Du vil primært få ansvar for:

  • Løbende opfølgning og styring af strategiimplementeringen i tæt samarbejde med direktionen
  • Kvalitetssikring af sager til direktion, departement og minister
  • Planlægning af og opfølgning på direktionsmøder
  • Planlægning af leder- og direktionsseminarer

Kvalifikationer
Vi forestiller os at du
  • har en samfundsvidenskabelige kandidatuddannelse som fx cand.scient.pol., cand.jur. el.lign.
  • har erfaring med direktions- eller ministerbetjening
  • har en flydende pen og er god til at formulere dig på skrift
  • arbejder selvstændigt, systematisk og struktureret
  • er serviceorienteret og god til at samarbejde både internt og eksternt
  • har godt humør og ambitioner - og gerne vil gøre en forskel

Vi tilbyder
Et udfordrende job, hvor du vil komme til at arbejde tæt på Rigsarkivets direktion og ledergruppe. Vi lægger vægt på et godt socialt arbejdsmiljø og et udviklende fagligt samarbejde med ansvar for fælles målsætninger.

Som direktionssekretær placeres du organisatorisk i rigsarkivarens sekretariat og refererer direkte til rigsarkivaren. Arbejdsstedet er Rigsarkivet, København.

Ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat den 1. april 2019 eller snarest derefter.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten som special- eller chefkonsulent med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af kvalifikationer.

Vi indhenter straffeattest.

Ansøgning
Send en motiveret ansøgning, CV og dokumentation for relevant uddannelse og erhvervserfaring via Rigsarkivets rekrutteringssystem på www.sa.dk under ’Om Os’ og derefter ’Job hos Rigsarkivet’. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ’Søg stillingen’ nederst på siden.

Ansøgningsfristen er 1. marts 2019. Vi forventer at holde samtaler i uge 11.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos rigsarkivar Anne-Sofie Jensen, asj@sa.dk, eller hos HR-chef Diana Søe Sandell på tlf.: 41717417, dss@sa.dk.

Du kan også læse mere om Rigsarkivet på www.sa.dk.

Rigsarkivet tilstræber at få så bred en sammensætning i personalet som muligt, hvorfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Rigsarkivet er en styrelse og institution under Kulturministeriet, der har til formål at sikre bevaringen af arkivalier til brug for fremtidig forskning, at stille arkivalier til rådighed for myndigheder og publikum samt at udøve forskning og udbrede kendskabet til forskningens resultater. Rigsarkivet har ca. 225 medarbejdere fordelt på 5 adresser; to i Jylland, en på Fyn og to i København.

Praktisk information
Oprettet:
08-02-2019
Udløber:
01-03-2019
Kviknummer:
LJA-70522164
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Offentlig administration
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland
Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive)
Vestjylland