Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Business College søger vicerektor til Aarhus Handelsgymnasium

Aarhus Business College

Østjylland
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
28-02-2019

Vil du have et job med store udviklingsmuligheder og et stort ansvar? Brænder du for at fastholde en god pædagogisk og organisatorisk udvikling, der understøtter ambitionen om, at eleverne i alle livets forhold bliver så dygtige, de kan? Så er du måske den nye vicerektor på Aarhus Handelsgymnasium.

Aarhus Handelsgymnasium er en del af Aarhus Business College, det største gymnasium i byen og det gymnasium, der hvert år sender flest studerende videre til Aarhus Universitet.

Aarhus Business College er en af landets største handelsskoler. Vi er også landets ældste, og i over 150 år har vi uddannet inden for det merkantile felt.

Det forpligter, og med mere end 150 års uafbrudt uddannelsesudbud har skolen lange og stolte traditioner, men også en evne til at forny sig uden at gå på kompromis med kvaliteten og et højt fagligt niveau. De unge fra Aarhus Handelsgymnasium er spirende talenter, der skaber værdi og vækst i virksomhederne, på videreuddannelsesinstitutionerne og til samfundet.

Om jobbet

Vicerektoren indgår i den samlede ledelse for Aarhus Handelsgymnasium bestående af en uddannelsesdirektør, to rektorer og én nuværende vicerektor. Rektorer og vicerektorer referer til uddannelsesdirektøren.

Aarhus Handelsgymnasium er en del af Aarhus Business College, som foruden gymnasiet består af erhvervsuddannelser og kursus/-efteruddannelser. Det er samlet en uddannelsesinstitution med ca. 3.000 årselever og ca. 350 medarbejdere.

Vi tilbyder er et job med store udviklingsmuligheder og et stort ansvar. Den vigtigste opgave er sammen med den øvrige ledelse at fastholde en god pædagogisk og organisatorisk udvikling, der understøtter ambitionen om, at eleverne i alle livets forhold bliver så dygtige, de kan. Du vil hos os indgå i et solidt fagligt miljø med fokus på pædagogiske og læringsfremmende initiativer og i et skole- og uddannelsespolitisk miljø i konstant forandring, hvor skolens fokus er at balancere formålet med vores uddannelser med målene i fagene.

Du vil som vicerektor få en unik mulighed for at påvirke og få indflydelse på et gymnasium, som kan meget, men gerne vil endnu mere. Stillingen rummer en krævende og spændende ledelsesudfordring, hvor du skal inspirere og lade dig inspirere af dygtige medarbejdere med gode indsigter og stolthed over allerede opnåede resultater.

Stillingen har i overskrifter følgende indhold:

 • Pædagogisk ledelse – udvikling af undervisningen og underviserrollen
 • Personaleledelse – for ca. 30 medarbejdere
 • Økonomi- og ressourceledelse
 • Fastholdelse og nyetablering af partnerskaber med folkeskoler, UU-centre og andre relevante samarbejdspartnere
 • Fremme skolemiljøet – udvikling af et godt og sundt ungdomsliv, der fremmer faglighed og fællesskab
 • Bidrage til opstilling af strategiske mål og indfrielse heraf
 • Styre og koordinere internt og eksternt (myndighedskrav, lovgivning mv.)

Din profil

Du er synlig, åben og en god samtalepartner. Du har indlevelsesevne, er kreativ og fokuseret på opgaven. Du arbejder struktureret og effektivt, er vedholdende og god til at inspirere. Du besidder en naturlig autoritet og har lyst og evne til at lede.

Kvalifikationer

 • Du har relevant uddannelsesmæssig og pædagogisk baggrund og erfaring
 • Du har min. fem års erhvervserfaring – heraf en del inden for pædagogik og ledelse
 • Du har et grundigt kendskab til uddannelser – gerne de gymnasiale
 • Du har indgående kendskab i og gerne erfaring med pædagogik, planlægning, økonomi og ledelse

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker på tjenestemandslignende vilkår med udgangspunkt i lønramme 35 med mulighed for at forhandle tillæg. Der kan knyttes en resultatlønskontrakt til stillingen.

Tiltrædelse

Tiltrædelse den 1. maj 2019 eller efter aftale.

Ansøgning

Alle interesserede uanset alder, køn eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos uddannelsesdirektør Hans Henning Nielsen, mobilnr. 2324 4182.

Samtaler finder sted den 7. og 8. marts og 2. samtaler den 13. marts 2019. Mellem 1. og 2. samtale skal man påregne at deltage i profiltest og besvare case-opgave. Tilbagemelding på profiltest finder sted den 12. marts 2019.

Ansøgningen sendes til direktionssekretær Tina Borroe Hermansen (tbhe@aabc.dk) på Aarhus Business College senest den 28. februar 2019.

 

Praktisk information
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
28-02-2019
Kviknummer:
LJA-70472688
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed