Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undervisningsassistent i erhvervsret/retsøkonomi

Copenhagen Business School

Storkøbenhavn
Oprettet:
09-01-2019
Udløber:
27-01-2019

En stilling som undervisningsassistent i erhvervsret/retsøkonomi ved CBS LAW er ledig til besættelse den 15. marts 2019.
Der er tale om en midlertidig deltidsstilling, som er tidsbegrænset for tre år.

Stillingen omfatter (eksempler)

  • Undervisning
  • Vejledning af de studerende
  • Eksamen

Kvalifikationer
Kvalifikationskravet er normalt relevant kandidateksamen. Undervisningsmæssige kvalifikationer vil indgå i bedømmelsesgrundlaget. Ansøgeren skal desuden beherske engelsk i skrift og tale.

Ansættelsesforhold
Løn og ansættelse sker i henhold til Finansministeriets cirkulære om timelønnet undervisning. Timetallet kan variere efter behov i de enkelte semestre og kan højst være 780 timer pr. studieår. I forbindelse med ansættelse som undervisningsassistent må den kommende medarbejder være villig til at gennemgå et pædagogisk instruktionskursus arrangeret af CBS (kun såfremt der ikke kan dokumenteres pædagogisk uddannelse eller erfaring i løbet af det første ansættelsesår) samt deltage i lærermøder.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillings indhold er du velkommen til at kontakte Professor Christina Tvarnø. Mail cdt.law@cbs.dk, tlf: 38152623.

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer, CV samt yderligere bilag.

Oplysning om tidligere relevant undervisningsvirksomhed – herunder varighed – skal fremgå af ansøgningen. Dokumentation heraf samt dokumentation for undervisningsmæssige kvalifikationer og andre særlige kvalifikationer skal vedlægges ansøgningen.

Ansøgninger behandles i henhold til bekendtgørelse af 31. august 2000, hvilket betyder, at de indkomne ansøgninger bedømmes af en sagkyndig person. Ansøgere bedes medsende en eventuel publikationsliste med en angivelse af, hvilke arbejder der ønskes bedømt.

Ansøgninger behandles i henhold til bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter (ansættelsesbekendtgørelsen).

Du kan finde yderligere information om CBS og instituttet på http://www.cbs.dk

Ansøgningsfrist: 27-01-2019

 

Praktisk information
Oprettet:
09-01-2019
Udløber:
27-01-2019
Kviknummer:
LJA-69474043
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed