Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælpere til kontraktstyring, udbud og tværgående koordineringsopgaver

Skatteforvaltningen, KBH, Østbanegade

Storkøbenhavn
Oprettet:
11-06-2019
Udløber:
25-06-2019

Brænder du for at opbygge erhvervserfaring inden for contract management, licens og udbud? Trives du i en travl hverdag med mange bolde i luften og med korte deadlines? Så vil vi gerne høre fra dig.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen står for en udskiftning og modernisering af en række vitale it-systemer i skatteforvaltningen. En væsentlig forudsætning for dette arbejde er, at det understøttes af en kvalificeret udbuds- og kontraktstyringsfunktion, som kan sikre udbud og kontraktstyring af høj kvalitet.

Arbejdet er forankret i kontoret IT-Jura og leverandørstyring i tæt samarbejde med den øvrige del af organisationen. Kontoret består af meget specialiserede og dedikerede udbudsjurister og contract managere som er ansvarlige for it-udbud ifm. nyanskaffelser og udviklingsprojekter og som kontraktstyrer organisationens største og mest forretningskritiske it-kontrakter.

It-leverandørstyring, udbud samt tværgående koordinering
Som studentermedhjælper vil du komme i berøring med en bred palette af arbejdsopgaver, som vil udfordre og udvikle dig fagligt og personligt. Din ugentlige arbejdstid bliver mellem 10-15 timer om ugen. Du får en udadvendt rolle, hvor du vil samarbejde med kolleger bredt i kontoret og med vores leverandører.

IT-Jura og leverandørstyring er ansvarlig for udbud og kontraktstyring - lige fra de helt store it-udbud, som danner grundlag for udviklingsaktiviteter i Skatteforvaltningen, til miniudbud, som sikrer de nødvendige konsulenter, licenser mv., til at understøtte drift og udvikling af systemerne. Endelig er kontoret ansvarlig for kontraktstyringen af Skatteforvaltningens store og forretningskritiske it-systemer.

Dine opgaver vil variere, men vil tage afsæt i dine kompetencer og erfaring og vil bl.a. bestå af følgende:

 • Bistå licensmanageren med licensstyring, herunder registrere licenser i vores licensdatabase
 • Bistå med gennemførelse af licensanalyser og compliance målinger
 • Budgetstyring af licenser og kontrakter
 • Supportere udbuds- og miniudbudsprocesser
 • Administrere kontrakter
 • Kontakt til leverandører
 • Yde juridisk bistand internt i organisationen
 • Bidrage med input til juridiske notater og vurderinger
 • Deltage i fortsat vedligeholdelse af kontraktstyringssystemet
 • Indlægge nøgletal i kontraktoversigten
 • Referatskrivning, mødeforplejning m.v. ved møder
 • Mødeberammelser

Engagerede studerende
Du er i gang med en videregående uddannelse på minimum 2. år som HA(jur.), BA. jur. eller lignende. Det er væsentligt, at du har interesse for kontrakt- og udbudsret samt aftaleret, forvaltningsret og obligationsret.

Som person er du ambitiøs og fleksibel, udviser engagement og har en positiv indstilling. Du har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner samt gode samarbejdsevner på tværs af enheder og faggrupper.

Ansøgning og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 25. juni 2019. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Karen Brünnich Knudsen på tlf. 72 37 12 03 eller på mail karen.knudsen@ufst.dk. Vi holder samtaler løbende.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes organisation – Det Statslige Område og Cirkulære om organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter, IT-medarbejdere (HK) i Staten.

Der afholdes samtaler løbende. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på Østbanegade 123, 2100 København Ø.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
11-06-2019
Udløber:
25-06-2019
Kviknummer:
LJA-74023476
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed