Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialist inden for virksomhedsbeskatning

Skatteforvaltningen, Aalborg, Skibsbyggerivej

Nordjylland
Oprettet:
21-05-2019
Udløber:
02-06-2019

Har du lyst til at arbejde med fagligt udfordrende og spændende sagsbehandling inden for erhvervsbeskatningsområdet? Har du lyst til at blive en del af en myndighed, som sikrer fundamentet for finansiering af det danske samfund? Så håber vi at høre fra dig.

Enheden SP03 fonde, foreninger og virksomhedsomdannelse er en enhed under afdelingen Selskabsprocesser. Vi håndterer beskatning af selskaber og selvstændigt erhvervsdrivende personer, herunder skattefri virksomhedsomdannelse.

Spændende opgaver inden for virksomhedsomdannelsesloven
Som medarbejder i driftsenheden kommer du til at behandle skattefrie virksomhedsomdannelser. Borgeren har et retskrav på at få sin anskaffelsessum efterprøvet af Skattestyrelsen.

Opgaveløsningen sker ofte i tæt dialog med eksterne rådgivere samtidig vil der i teamet være faglig sparring vedrørende sagsbehandlingen af henvendelserne.

Dine opgaver vil bl.a. være sagsbehandling vedrørende:

  • Betingelser for at omdanne virksomheden skattefrit
  • Behandle indkomne anmodninger om genoptagelse/korrektion af aktiernes/anparternes anskaffelsessum
  • Behandle anmodninger om diverse dispensationer efter reglerne i virksomhedsomdannelsesloven
  • Udøve sparring i forbindelse med bindende svar på området
  • Behandle afledte ændringer i relation til hovedaktionær-/selskabsbeskatning.
  • Behandle forhold i virksomhedsordningen

Faglig og kommunikativ stærk
Vi forudsætter, at du har en god faglig ballast. Din uddannelsesmæssige baggrund kan f.eks. være en videregående uddannelse som fx skatterevisor, jurist, økonom eller en anden skattemæssig baggrund. Du har desuden en stor viden om den materielle skatteret (objektive skatteansættelse), da denne indgår som led i varetagelsen af opgaverne.

Det er vigtigt, at du har lyst til at bidrage og trives i et miljø, hvor gode samarbejdsevner samt vidensdeling vægtes meget højt. Endvidere drives du af fordybelse og har samtidig en produktions- og løsningsorienteret tilgang til dine opgaver.

Da du får en stor grad af kontakt til eksterne samarbejdspartnere, selskaber og deres repræsentanter, skal du besidde gode kommunikationsevner og kunne udtrykke dig klart og præcist både i skrift og i tale.

Om din nye arbejdsplads
Stillingen er placeret i driftsenheden SP03 fonde, foreninger og virk.omdan som hører under Selskabsprocesser i Skattestyrelsen.

Du kan se frem til at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor du bliver en del at et team af 8 fagligt dygtige kollegaer samt med mange berøringsflader i og uden for Skattestyrelsen. Du får opgaver med mulighed for at tage ansvar og sætte dit eget præg på tingene. Din hverdag vil være afvekslende og med peakperioder, men du vil altid være omgivet af gode og samarbejdsvillige kolleger, med en uhøjtidelig omgangstone.

Du kommer ind i et stærkt fagligt miljø med ansvar og udviklingsmuligheder. Vi har fokus på nærværende ledelse og gode kolleger, og en god balance mellem arbejde og fritid

Dit arbejdssted bliver indtil videre Skibsbyggerivej 5, 9000 Aalborg

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og evt. dokumentation for uddannelse og kompetencer senest den 22. maj 2019 via linket ”Søg stillingen”. Vi forventer at holde samtaler i uge 23 og tiltrædelse den 1. august 2019 eller hurtigt muligt herefter.

Du er velkommen til at kontakte fungerende funktionsleder Ane Edelbo Lauritzen på tlf. 7238 6582 eller mail ane.lauritzen@sktst.dk hvis du har spørgsmål til stillingen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
21-05-2019
Udløber:
02-06-2019
Kviknummer:
LJA-73445067
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed