Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingsorienterede sygeplejersker,Dronning Ingrids Sundhedscenter, Nuuk, Grønland

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

Oprettet:
04-03-2019
Udløber:
21-03-2019

Udviklingsorienterede sygeplejersker til Dronning Ingrids Sundhedscenter i Nuuk

Vi tilbyder et job med rigtig gode udviklings- og ansvarsmuligheder. Hos os har du mulighed for at indgå i rotationsordning som giver dig en helt unik indsigt og erfaring.

Du får en udfordrende hverdag med spændende opgaver på både vores sundhedscenter og skadestue. Vi er byens, og tilhørende to bygders, primære sundhedstilbud, hvilket betyder at du møder mange patienter med forskellige behandlingsbehov. Det giver en helt unik mulighed for at bidrage med dine alsidige kompetencer.

Udover at du yder omsorg og behandler patienter i din hverdag, så forestiller vi os også, at du har en aktiv rolle i arbejdet med at uddanne sygeplejestuderende og andre faggrupper inden for sundhedsvæsenet.

Hvem er du?

  • Nysgerrig og motiveres af udfordringer
  • Engageret og visioner i det udviklende arbejde
  • Gode samarbejdsevner og fleksibel arbejdstilgang

Hvem er vi?

Du bliver del af et engageret og effektivt kollegaskab. Vi er enhed som vægter udvikling og læring højt. Hos os har du mulighed for at indgå i rotationsstillinger, hvor du også arbejder som sygeplejerske i Østgrønland eller i Paamiut. Det giver nogle helt unikke udviklingsmuligheder – både personligt og fagligt. Vi sikrer naturligvis også en grundig introduktion til dine nye arbejdsopgaver.

Vi er et moderne sundhedscenter som rummer læge- og sygeplejekonsultation, skadestue, livsstilsambulatorium, audiologifunktion samt sundheds- og hjemmesygepleje.

Vi skal gøre opmærksom på at der er skiftende vagter.

Nuuk

Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om vinteren er nordlys en del af din hverdag, ligesom du kan stå på både langrend og alpin ski.

Tiltrædelse

1. maj 2019 eller efter aftale.

Ved fastansættelse ydes et attraktivt månedligt tillæg på mellem 3.400 kr. og 4.700 kr. afhængig af din anciennitet.

Krav til ansættelse

For at arbejde i Grønland skal du have en grønlandsk autorisation.

Ansøgningsskema og vejledning hentes på Landslægeembedets hjemmeside

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

Rejse- og boligforhold

Ved vikariater ydes der for den ansatte fri til - og fratrædelsesrejse.

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Find din overenskomst her:

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem linket ”SØG JOBBET”:

http://www.gjob.gl/Sogjob/opfordret-ansogning?VID=201903086

Ansøgningsfrist: 21. marts 2019

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske Louise Olsen på tlf. (+299) 34 47 09, e-mail LOUL@PEQQIK.GL, eller ved afdelingssygeplejerske Kristine Sørensen på tlf. (+299) 34 47 09, e-mail KRSR@PEQQIK.GL.

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Inga Olsen på tlf. +299 34 46 86 eller på e-mail: INGO@PEQQIK.GL. 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Praktisk information
Oprettet:
04-03-2019
Udløber:
21-03-2019
Kviknummer:
LJA-71241049
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Sundhed
Beliggenhed