Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skolepædagog til Åvangsskolens SFO og skole

Bornholms Regionskommune

Bornholm
Oprettet:
07-02-2019
Udløber:
19-02-2019

Engageret pædagog, der vil gøre en forskel for børn i SFO og skole

Skolepædagog i SFO og indskoling
Vi søger pr. 1. marts 2019 eller snarest derefter en pædagog til Åstedet samt til varetagelse af timer i indskolingen i vores to voksen ordning på 1. årgang.
Pædagogstillingen er en fast stilling på 30 timer, med fuldtid frem til 31. juli 2019. For stillingen er gældende, at der arbejdes på årsnorm.
Åstedet er en fritidsordning med 160 indskrevne børn fra bh. kl.–3. klasse og otte fastansatte voksne samt studerende fra pædagoguddannelsen.
Åbningstiden er fra kl. 6.15– 8.05 og fra kl. 13.35. – 16.45, fredag kl. 16.15.
I skoleferierne er åbningstiden fra kl. 6.15. – 16.45, fredag kl. 16.15.
Åvangsskolen er Bornholms største skole med 670 elever. Heraf går de ca. 210 i indskolingen.
Stillingen indebærer, at du ud over varetagelse af daglige aktiviteter med børnene, er stuepædagog og tager initiativ til afholdelse af stuemøder samt samarbejder tæt med børnenes lærere, for at skabe en sammenhæng mellem skole og SFO.
Frem til d. 31. juli 2019 vil stillingen være en kombinationsstilling, hvor nogle af timerne ligger i skoledelen som holddelingstimer i vores to voksen ordning. I denne del af arbejdet forventes du at kunne byde ind med og forestå trivselsarbejdet i skoledelen ligesom det fordres, at du i samarbejde med lærerne på årgangen er med til at løfte undervisningsopgaven, når der er holddeling.

I stillingen forventes du at:

  • være uddannet pædagog
  • have erfaring med arbejde som en del af et team i skolen bestående af lærere og pædagoger, herunder at kunne spille aktivt ind i samarbejdet om børnenes skoledag
  • være aktivt deltagende i at sætte den pædagogiske retning på Åstedet, bl.a. gennem at lave handleplaner ud fra vores indsatsområder sammen med det øvrige personale
  • være en aktiv deltager ved personalemøder og personaledage
  • have erfaring med at udarbejde handleplaner for børn samt at være tovholder i denne funktion
  • være tovholder, have erfaring med og kunne varetage aktiviteter som indbefatter natur og udeliv
  • være interesseret i og have erfaring med at arbejde med børn og bevægelse

Til gengæld får du:

  • 160 børn, for hvem de daglige aktiviteter har en stor betydning og kan være et af de vigtigste elementer af deres SFO-dag
  • otte engagerede kolleger i en SFO, der tager børnene og deres forældre alvorligt
  • mulighed for at være med til at udvikle Åstedet som institution og sætte dit præg på en anerkendende og imødekommende kultur

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 19. februar 2019.

Ansættelsessamtaler vil foregå mandag i uge 9.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Hanne Vesth på 56923150 eller Morten Jørgensen 56923156.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://næstestopbornholm.dk/.

Praktisk information
Oprettet:
07-02-2019
Udløber:
19-02-2019
Kviknummer:
LJA-70495209
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed