Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Landzonesagsbehandler ved Center for Regional Udvikling, IT og Sekretariatet

Bornholms Regionskommune

Bornholm
Oprettet:
23-01-2019
Udløber:
15-02-2019

I Center for Regional Udvikling, IT og Sekretariatet medvirker vi til at udvikle Bornholm og Bright Green Island-visionen om en bæredygtig grøn ø.

Vi søger en kollega til landzonesagsbehandling pr. 1. april 2019, og brænder du for det åbne land og er du en dygtig sagsbehandler, er du måske den, vi leder efter.

Du skal have erfaring med sagsbehandling inden for det åbne land. Det vil være godt hvis du har erfaring fra og fornemmelse for at arbejde i politisk styrede organisationer. Du har overblik, er robust og god til at løse og afslutte opgaver, herunder kunne træffe afgørelser, i en travl hverdag og du må gerne, men ikke en forudsætning, have kendskab til GIS.

Det faglige team som du bliver en del af består af bygge- og miljøsagsbehandlere. Stillingen kræver, at du er en teamspiller, kan sparre aktivt med dine kolleger og tage selvstændigt ansvar for dine opgaver.

Du vil blive en del af Center for Regional Udvikling, IT og Sekretariatet – afdeling BYG. I BYG får du ca. 25 dygtige og engagerede kolleger, der arbejder med alt inden for byggeri og miljø. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor tillid og frie rammer under ansvar er nøgleord. Der er kort fra beslutning til handling. Vores hverdag er præget af spændende faglige udfordringer, der er med til at udvikle os. Vi er ambitiøse og er ikke bange for at gå imod strømmen. Vi skaber muligheder for, at borgerne kan udleve deres drømme – hver især og sammen.

BYG er en afdeling i Center for Regional Udvikling, IT og Sekretariatet, som er en lille og dynamisk organisation, som er i gang med at være med til at forme fremtidens Bornholm. Vores medarbejdere er ikke bare myndighedspersoner, men facillitatorer i åben dialog med borgere og virksomheder. Vi har et tæt samarbejde med erhvervslivet og organisationer.

Relevant teknisk uddannelse som landinspektør, landskabsarkitekt, eller tilsvarende kvalifikationer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. 

Stillingen er tidbegrænset og ansættelsen løber frem til udgangen af 2019 med mulighed for forlængelse.

Arbejdstiden er på fuldtid.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt  dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 15. februar 2019.

Ansættelsessamtaler forventes at foregå i uge 8 og 9.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af BYG Rasmus Steen på 56 92 21 99.

Bornholms Regionskommune 

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://næstestopbornholm.dk/

Praktisk information
Oprettet:
23-01-2019
Udløber:
15-02-2019
Kviknummer:
LJA-69994815
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Bygge og anlæg
Beliggenhed