Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder

Rigsarkivet, København (Kalvebod Brygge)

Storkøbenhavn
Oprettet:
18-12-2018
Udløber:
13-01-2019

Vil du være med til at skabe vores fælles digitale hukommelse

Så skal du søge stillingen som projektleder i Rigsarkivets interne udviklingsteam. Vi har højt til loftet og tilbyder 37 timers arbejdsuge med fleksible komme-gå-tider, fast løn og attraktiv pension.

Vi tilbyder en udfordrende hverdag i en afdeling med spændende udviklingsprojekter og opgaver og et højt fagligt niveau, hvor vi arbejder på en mere agil tilgang til projekter og opgaver. Vi arbejder professionelt og målrettet med de enkelte leverancer og med vores interne kunder. For os er succes, at projekterne bliver gennemført til aftalt tid, økonomi og kvalitet. Det giver arbejdsglæde og godt humør.

Opgaver
Projektlederen skal indgå som en styrkelse af vores it-udviklingsteam, hvor vi pt. er 10 dedikerede medarbejdere. Du vil blive ansvarlig for fremdrift i de enkelte projekter i tæt samarbejde med product owner/ forretningens projektleder, den interne udviklingsafdeling, ledelsen og evt. eksterne leverandører.

Som projektleder vil dine opgaver omfatte:

 • Dagligt ansvar for fremdrift og kvalitet i softwareudviklingen herunder også information til relevante interessenter
 • Facilitering af udarbejdelse af estimater og konkretisering af arkitektur og løsningsdesign
 • Facilitering af nedbrydning af krav fra forretningsbehov til udviklingsparate opgaver
 • Kvalificeret med- og modspil til product owner, leverandører og forretningens projektledere, herunder hjælp til at forstå konsekvenser og sammenhæng, når det bliver teknisk udfordrende
 • Evt. facilitering af daglige stand up, sprint planlægning, sprint review osv.
 • Dele viden på tværs og medvirke til at sikre et trygt og udviklende arbejdsmiljø, hvor opgaverne kan løftes og løses
 • Være med til løbende at udfordre og udvikle udviklingsmetoder gennem eksperimenter, opfølgning og læring.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en længere teknisk eller forretningsmæssig uddannelse som eksempelvis produktionsingeniør, datalog, samfundsvidenskab eller lignende.


Din uddannelsesmæssige baggrund er dog ikke afgørende - det vigtigste er, at du er en god projektleder, der
 • har solid erfaring med implementering og brug af agile metoder og agil softwareudvikling og gerne med rollen som Scrum Master
 • har viden til at sparre med udviklere og arkitekter omkring softwareudvikling, applikationsarkitektur- og gerne også integrationsarkitektur, webløsninger mv.
 • har solid erfaring med at nedbryde forretningsbehov til udviklingsparate opgaver, herunder også estimering.
 • har godt kendskab til de forskellige leverandører og produkter på de offentlige indkøbsaftaler og succes med at sikre et godt og udviklende samarbejde med eksterne leverandører
 • har god forretningsforståelse
 • kommunikerer både i skrift og tale på flydende dansk
 • har du erfaring med at arbejde med eksterne leverandører, er det et plus


Stillingen er til besættelse pr. 1. februar 2019 eller snarest herefter og er placeret i Rigsarkivets interne udviklingsafdeling, ITU. Arbejdsstedet er Rigsarkivet på Kalvebod Brygge i København.

Vi tilbyder
Et spændende og udfordrende job, hvor du sammen med kollegaer skal arbejde for at fortsætte transformationen af Rigsarkivet til en fuld digital institution.

Ansættelsesvilkår
Stillingen vil blive aflønnet i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg afhængig af kvalifikationer.

Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen.

Som et led i ansættelsesforløbet beder vi om lov til at hente din straffeattest.

Ansøgning
Du søger stillingen via Rigsarkivets rekrutteringssystem på www.sa.dk under ’Om Os’ og derefter ’Job hos Rigsarkivet’. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ’Søg stillingen’ nederst på siden.

Ansøgningen skal indeholde CV samt dokumentation for relevant uddannelse og erhvervserfaring. Ansøgning med bilag skal være fremme senest 13. januar 2019. Vi forventer at afholde samtaler i uge 4 og 5, 2019.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos områdeleder Ulla Mønster på tlf.: 41 71 72 99, um@sa.dk.

Du kan læse mere om Rigsarkivet på www.sa.dk.

Rigsarkivet tilstræber at få så bred en sammensætning i personalet som muligt, hvorfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Rigsarkivet er en styrelse og institution under Kulturministeriet, der har til formål at sikre bevaringen af arkivalier til brug for fremtidig forskning, at stille arkivalier til rådighed for myndigheder og publikum samt at udøve forskning og udbrede kendskabet til forskningens resultater. Rigsarkivet har ca. 225 medarbejdere fordelt på 5 adresser; to i Jylland, en på Fyn og to i København.

Praktisk information
Oprettet:
18-12-2018
Udløber:
13-01-2019
Kviknummer:
LJA-68937546
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
IT
Beliggenhed