Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du klar til 100 dages lønnet praktik i afdelingen for Entreprisestyring i Vejdirektoratet? - så kig her!

Vejdirektoratet - Fløng

Storkøbenhavn
Oprettet:
28-05-2019
Udløber:
17-06-2019

Som ingeniørpraktikant i Vejdirektoratet arbejder du med opgaver, der skaber værdi i danskernes hverdag. Du vil blive en del af et erfarent og fagligt stærkt hold, og du vil få mulighed for at udvikle dig i flere faglige retninger.

Din arbejdsdag/dine arbejdsopgaver:

Du kommer til at arbejde med de daglige driftsopgaver på statens veje. Du skal blandt andet arbejde med økonomi, ordreopgaver ved entreprenøren samt tage stikprøver af kvaliteten af entreprenørens arbejde. Du vil deltage i byggemøder og sikkerhedsmøder, og herudover deltage i det daglige samarbejde med kollegaer og entreprenører.

Du bliver introduceret til bygherrens økonomiske styring af entrepriser, herunder behandling af entreprenørens krav og aconto begæringer.

Din profil:

  • Du er ikke bange for at tage fat, og du kan selvstændigt kaste dig ud i opgaverne
  • Du kan bruge teorien fra studiet i dine daglige arbejdsopgave
  • Du har en nysgerrig tilgang til Vejdirektoratet som arbejdsplads og er interesseret i, hvad vi laver på vejområdet
  • Du kan begå dig på dansk både i tale og skrift
Løn og ansættelsesvilkår: Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen for Entreprisestyring Øst på adressen Toldbuen 6, 4700 Næstved eller på adressen Guldalderen 12, 2640 Hedehusene (Fløng).Din arbejdstid vil være 37 timer om ugen og du vil få løn efter IDA’s vejledende satser for praktikanter. Det er en forudsætning for stillingen, at du er studerende.

Er du interesseret?

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Send din ansøgning senest mandag den 17. juni 2019. Vi forventer at afholde samtaler i uge 25-26.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kim Heidemann Jansen på mail kbja@vd.dk eller telefon 2272 5467.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du er studerende og kan fremsende dokumentation herfor. Det er også et krav, at du har et gyldigt kørekort (kategori B).

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
28-05-2019
Udløber:
17-06-2019
Kviknummer:
LJA-73647464
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Ingeniør og naturvidenskab
Beliggenhed